Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Hellas hot spot

ΛΑΕ: Στήριξη στους Έλληνες αγελαδοτρόφους!

Η κραυγή αγωνίας που εξέπεμψαν χθες οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων επιβεβαιώνει ότι το τρίτο μνημόνιο οδηγεί στην πλήρη κατάρρευση την ελληνική κτηνοτροφία και ιδιαίτερα την αγελαδοτροφία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αγροτικό τμήμα της ΛΑΕ. 
Οι κτηνοτρόφοι είχαν συνάντηση την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και ενημέρωσαν και τη ΛΑΕ και προσωπικά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, μαζί με τον υπεύθυνο Αγροτικού, Τάσο Κανταρά, στα γραφεία του κόμματος στην Πατησίων.

Δήμος Αριστοτέλη για τα δημοσιεύματα απόρριψης πρότασης της Ε.Ο.Α.Β., για χορήγηση αιγίδας του Δήμου Αριστοτέλη, σε αθλητικές της εκδηλώσεις

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τη φημολογία γύρω από την απόρριψη, από πλευράς του Δήμου, της πρότασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, σχετικά με τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη και την παραχώρηση των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων Αρναίας και Ιερισσού και με μοναδικό στόχο την αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, ο Δήμος Αριστοτέλη ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τα παρακάτω:

Συμμετοχή της εικονικής επιχείρισης Πληροφορικής GreenPC του ΕΠΑΛ-ΕΚ Πολυγύρου στην εμπορική έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Εικονική Επιχείρηση Πληροφορικής "GreenPC" του ΕΠΑΛ-ΕΚ Πολυγύρου θα συμμετάσχει στην εμπορική έκθεση που διοργανώνονται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece) με τίτλο «Trade Fair 2016».
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, (10:00 πμ- 3:00 μ.μ, 8 Απριλίου 2016, Mediterranean Cosmos), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Την εικονική μας επιχείρηση θα εκπροσωπίσουν οι μαθητές της Β' τάξης του τομέα Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Πολυγύρου μαζί με τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας και θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και τη μέχρι τώρα δράση της επιχείρησης.
Ειδικότερα το όραμα / στόχος της επιχείρησης είναι η εφαρμογή του τρίπτυχου "Ελάττωσε - Επαναχρησιμοποίησε - Ανακύκλωσε" στον εξοπλισμό Πληροφορικής.

A.O.Πολυγύρου-Γ.Σ. Λάρισας την Κυριακή στην Αρναία


O χορός των τμημάτων βόλλευ του Α.Ο.Πολυγύρου


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τελικά σε αυτή τη χώρα, ΔΕΝ θα πούμε ΠΟΤΕ τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν θα πάψουμε ΠΟΤΕ να παίζουμε με τις λέξεις «φτιασιδώνοντας» με αυτό τον τρόπο ακόμα και τις χρόνιες παθήσεις….

Εδώ και μέρες παρακολουθώ τον θόρυβο και τα διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με μια «ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ», μιλώ συνέχεια με ασθενείς που πάσχουν από τη συγκεκριμένη πάθηση – κατάρα, και έχω ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ όπως και εκείνοι, με το γνωστό «παιχνίδι» που παίζεται εδώ και χρόνια.

Κώστας Ήσυχος στον Πολύγυρο (Αξίζει τον κόπο να αφιερώσουμε το χρόνο!)


Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Κώστας Ήσυχος για το προσφυγικό και τις γεωπολιτικές εξελίξεις. Πολύγυρος 31 Μαρτίου 2016
- Camera - video: halkidikivoice.gr