Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

"Στα χνάρια της νέας γενιάς λογοτεχνών"


ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λοιπόν Συνέλληνες, ωραίο το παιχνίδι που έχει στηθεί στη χώρα μας ε;
Μη μου πείτε πως δεν σας αρέσει. Και το παιχνίδι αυτό, στήθηκε εδώ και πολλά χρόνια, εξυπηρετώντας το «μεγάλο σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας», και κατ’ επέκταση και των Ελλήνων στους Ευρωπαίους Νταβατζήδες.
Το προσφυγικό, κατά την άποψη μου δεν είναι το κύριο πρόβλημα, αλλά το κερασάκι στην «τούρτα της βρωμιάς» του τότε, και του σήμερα.
Και επειδή πολλοί Έλληνες έχουν επιλεκτική μνήμη, να θυμίσω το άνοιγμα συνόρων από Ελληνική Κυβέρνηση, ΤΟΤΕ, όχι πάρα πολύ πίσω, που μπήκαν διάφοροι στη χώρα και…. «αξιοποιήθηκαν» ψηφοθηρικά από τις εκαστοτε κυβερνήσεις… Μη τα ξεχνάμε αυτά, και κυρίως, μη βγει κανένα κομματόσκυλο και πει πως δεν είναι έτσι, γιατί θα του ξεριζώσω τα δόντια….

Ημερίδα Πυροσβεστικής Πολυγύρου

Η ημερίδα οργανώθηκε από το τμήμα πυρασφάλειας της Π.Υ. Πολυγύρου , είχε στόχο να αποσαφήνισει νομικά και πρακτικά θέματα που εμπίπτουν στις υποχρεώσεις των μηχανικών προς την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και τους πολίτες αλλά και να ακουστούν τυχών προβλήματα των μηχανικών του νομού. 
Παρευρέθησαν 35 μηχανικοί. Την παρουσίαση έκαναν οι Αξιωματικοί της Πυρασφάλειας : Αζάς Αντώνης , Τάκος Νικόλαος , Ντρέκος Ιωσήφ , οργανωτικό και επικοινωνιακό ρόλο είχε ο Πυρονόμος Βλάχος Χρήστος .

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ «ΓΚΑΦΑ»

Ο μέγας κωλοτούμπας ο Πάνος Καμμένος άρχισε να βάζει πολύ νερό στο κρασί του σχετικά με την απαίτησή του να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας για τη “γκάφα” της “Μακεδονίας”.
Την ίδια ώρα ο ευθυνόφοβος και καιροσκόπος Αλ. Τσίπρας κρατάει το Μουζάλα επί ξύλου κρεμάμενο, ροκανίζει τον χρόνο και αφήνει σιωπηρά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.  
Τσίπρας και Καμμένος παίζει ο ένας με τον άλλον το κρυφτό και τη γάτα με το ποντίκι. 

Το φαρδοπάτημα μετά τη Σύνοδο Κορυφής ...λέει ...!


Συνέντευξη του Γ. Παραλή για τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, το δημοψήφισμα, την ελληνική οικονομία, το ασφαλιστικό, τις επερχόμενες εξελίξεις και τα νέα σχήματα στην Αριστερά.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ