Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Το σκάνδαλο της διαχείρισης των στρατοπέδων συνεχίζεται με πρωταγωνιστή τη Κυβέρνηση και θύματα τους πολίτες της δυτικής Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 16/3/2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση αντιπροσωπειών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης (!), προκειμένου να τους παραχωρηθεί από μεριάς της κυβέρνησης ένας πνεύμονας πρασίνου της πόλης, το Πάρκο Καρατάσιου (πρώην στρατόπεδο).

Θεός φυλάξοι !

Έλυσαν όλα τα προβλήματα της Χαλκιδικής τώρα θα λύσουν κι αυτό του προσφυγικού!

-Αριστεροί του κώλου, ασχοληθείτε και λίγο με το ασφαλιστικό, οικονομικό γιατί στα υπουργεία αργούν! Δώστε λύσεις, σαΐνια μου!!!

-Υπομονή αδημονούντες  Χαλκιδικιώτες, τη Δευτέρα οι χλιμίτζουρες θα δώσουν λύσεις! 

Τι μου θυμίζουν αυτά τα οχτάστηλα... (δεξιά του κερατά!!!)


Μαίνεται ο "πόλεμος" Διοίκησης Ε.Π.Σ. - Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 17/3/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΧ

Σχετικά με την από 17.3.2016 Ανακοίνωση της ΕΠΣΧ, (Ρ: ΕΔΩ) σχετικά με την απόφαση που έλαβε τo Δ.Σ. της την 16.3.2016, σημειώνονται τα εξής:
1. Ήταν απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Βούλγαρης και το Δ.Σ. της ΕΠΣΧ δεν θα τολμούσαν να συγκαλέσουν Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρά το γεγονός ότι η σύγκλησή της είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χ. και το Καταστατικό της Ε.Π.Ο..
Άλλωστε, αυτό είχε προβλεφθεί από τα 53 Σωματεία και ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι για μία ακόμη φορά δεν θα τηρηθεί η νομιμότητα, αφού ο κ. Βούλγαρης και τα μέλη του Δ.Σ. δεν ενοχλούνται όταν το 90 % των Σωματείων της Χαλκιδικής τους έχει αποδοκιμάσει με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο.
Είναι άλλη μία απόδειξη της άποψής τους για την Δημοκρατία και την ελευθερία της άποψης.

Πήραν την Πόλη (Ιερισσός Χαλκιδικής) - Μακεδονικά τραγούδια

Μια θρηνητική μελωδία σπάνιας ομορφιάς είναι και η συγκεκριμένη. Καταγεγραμμένη από τη Δόμνα Σαμίου στην Ιερισσό Χαλκιδικής το 1972.

29 Μαΐου 1453... Ίσως η συγκλονιστικότερη ημέρα στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού. Οι συγκλονιστικότερες στιγμές της χιλιετίας, με την οριστική και αμετάκλητη Άλωση της Κωνσταντινούπολης, της Βασιλεύουσας Πόλης και την πτώση της στα χέρια των Οθωμανών.