Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Υπεγράφη η πρώτη άδεια για την «Ελληνικός Χρυσός»

Υπό όρους και περιορισμούς υπεγράφη τελικά από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η πρώτη άδεια που αφορά την υλοποίηση του project της Ολυμπιάδας στα Μεταλλεία Χαλκιδικής. Πρόκειται για μία εκ των επτά συνολικά αδειών που εκκρεμούν για την ανάπτυξη της επένδυσης της «Ελληνικός Χρυσός» στην Ολυμπιάδα, η οποία αφορά την κατασκευή μονάδας λιθογόμησης.
Η άδεια αναρτήθηκε χθες στη Διαύγεια και υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα Ενέργειας, Μιχάλη Βερροιόπουλο. Η άδεια, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική απόφαση, χορηγείται στην «Ελληνικός Χρυσός», με όρους και περιορισμούς, η παράβαση των οποίων μπορεί να έχει ως συνέπεια την ανάκλησή της.

Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου: ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ (Ε. ΙΟΝΕΣΚΟ Από την ομάδα «Θέατρο ΔΕΝ»)

Σάββατο 19 Μαρτίου στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου
Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου
στο ισόγειο του Δημαρχείου
Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 8 ευρώ,

στο ταμείο 10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ατέλειες)
Η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» αποτελεί μια πλούσια σε συμβολισμούς κωμωδία, μια περιγραφή της καθημερινότητας της μικροαστικής κοινωνίας μας, όπου οι πληροφορίες και η ακατάσχετη φλυαρία έχουν καταβάλει τη σκέψη.
Η ουσία του θεάτρου, λέει ο E. Ionesco, είναι η διόγκωση. Για να ξεπεράσουμε την άχρωμη εκείνη περιοχή που δεν είναι ούτε ζωή ούτε θέατρο, πρέπει να υπερβάλλουμε. Να σπρώχνουμε τα πρόσωπα, τις ιστορίες, ακόμα και τα ντεκόρ, πέρα από τα όρια του αληθινού ή του αληθοφανούς, για να φτάσουμε σε κάτι που είναι πιο αληθινό από την ίδια τη ζωή: στη μεγεθυμένη και θεατρική εικόνα της, που

"Ημέρες Καριέρας" στον Δήμο Αριστοτέλη

Ο Δήμος Αριστοτέλη μετά την επιτυχία της περυσινής δράσης "Ημέρες Καριέρας" και  αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των εταιριών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου, διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με τη δημοτική εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ) τις «Ημέρες Καριέρας» στο Δήμο με σκοπό να προσδώσει νέα δεδομένα στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, και θα ξεκινήσει από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις14:30 μ.μ..

Σανά: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες


Μουζάλας ή Καμμένος ;

-Σίγουρα υπέρ του Μουζάλα! (το λεκτικό λάθος δεν είναι έγκλημα)
-Ο επίτιμος καθηγητής Τσίπρας τι θα προτιμήσει;

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά


Ερώτηση που κατέθεσαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή των Ελλήνων με θέμα "Εξαφανίζουν τα αποθεματικά στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ)" την οποία συνυπογράφει και ο Βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής  Βαγιωνάς Γεώργιος,

Το κείμενο της ερώτησης: