Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Το χασίς, τα όπλα κι ο λοιπός εξοπλισμός
των μελών  της οργάνωσης που εξαρθρώθηκε.
 
Τέλος στη δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε χασίς σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.
Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις την Τρίτη σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν 16 μέλη της, μεταξύ των οποίων και δύο αρχηγικά, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται άλλα 12 άτομα.
Όπως προέκυψε, οι εμπλεκόμενοι, ηλικίας 22-62 ετών, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2015, εμπορεύονταν και διακινούσαν ναρκωτικά.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και ο Πρόεδρός της Α. Βούλγαρης βρίσκονται στο απόλυτο αδιέξοδο, μετά και την άρνηση των τριών (3) γραμματέων της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ.Χ. της 16.2.2016 να υπογράψουν τα επίσημα Πρακτικά της Γ.Σ., δεδομένου ότι αυτά δεν είχαν καμία σχέση με το περιεχόμενο των υπογεγραμμένων και επίσημων Πρακτικών, που κρατήθηκαν το βράδυ της Γ.Σ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την ευγενική δωρεά σημαντικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού - ενός (1) προβολέα (projector), τεσσάρων (4) κεντρικών μονάδων και δύο (2) οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών - στο σχολείο μας, στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας μας και της υποστήριξης, από την πλευρά του, του εκπαιδευτικού μας έργου.

ΑΡΩΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ!

Ο νέος γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΤΑΑ είναι ο...δήμαρχος Πολυγύρου Στέργιος Ζωγράφος!
Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ είναι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος ο Ιωάννης Μέξης, ενώ ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ...ΣΥΡΙΖΑ, λέγεται Θεόδωρος Γκοτσόπουλος και είναι στη γραμματεία συντονισμού της κυβέρνησης μαζί με τον Φλαμπουράρη! 
Και για επιδόρπιο .... αντιπρόεδρος της ΕΕΤΑΑ είναι ο Κώστας Μπακογιάννης!

AOΠ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ