Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ Χαλκιδικής - Απάντηση Σαρηγιαννίδη στον Αργύρη Βούλγαρη

Απαντώντας στο από 23.2.2016 Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Χ. (Ρ: σχετικά ΕΔΩ) και, δεδομένου ότι σε αυτό αναφέρθηκε ρητά το όνομά μου, σημειώνω τα εξής:
1. Την Παρασκευή 26.2.2016 κατατέθηκε κατά του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής Πρόταση Μομφής από τα 53 εκ των 62 συνολικά Σωματείων – Μελών της Ένωσης με Δικαστικό Επιμελητή,  δηλαδή ποσοστό περίπου 90% των Σωματείων εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία του στο σημερινό Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ. και επιθυμεί την παραίτησή του.
2. Παράλληλα με την Πρόταση Μομφής, τα 53 Σωματεία επέδωσαν, επίσης, στους παραπάνω αποδέκτες, Εξώδικη Διαμαρτυρία για την κατάσταση που δημιούργησε το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ. κατά την Γενική Συνέλευση της 16.2.2016 (παρουσία μπράβων, προσπάθεια παρερμηνείας της ψήφου των Σωματείων,  άτακτη φυγή (και φυγάδευση) από τους «μπράβους» των μελών του Δ.Σ. και του «Δικηγόρου» μετά την αποδοκιμασία τους από το σύνολο – σχεδόν – των εκπροσώπων των Σωματείων κατά την προσπάθεια «ερμηνείας» της ψηφοφορίας).

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ 
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το Βήμα της Κυριακής (28/2), με έναν ιδιότυπο θα λέγαμε τρόπο, ότι ο Αλ. Τσίπρας πραγματοποίησε τέσσερις συναντήσεις μέσα στο 2014 – αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε – με τον εκδότη του γνωστού συγκροτήματος Στ. Ψυχάρη, του οποίου προκάτοχος ήταν ο Δ. Λαμπράκης. 
Η τελευταία συνάντηση έγινε, πάντα κατά το Βήμα της Κυριακής που δεν διαψεύσθηκε, στις 4 Ιούλη, σε διαμέρισμα απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία, ενώ οι τρεις προηγούμενες σε σπίτι στα βόρεια προάστια.

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούεται με τους ολιγάρχες (και άλλα παραμύθια)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», ο Αλέξης Τσιπρας συναντήθηκε τέσσερις φορές το καλοκαίρι του 2014 με τον εκδότη της εφημερίδας Σταύρο Ψυχάρη και του υποσχέθηκε να του χαρίσει τα δάνεια της εκδοτικής του επιχείρησης αλλά και το κανάλι στο οποίο συμμετείχε, με αντάλλαγμα την υποστήριξή του.
Τις αποκαλύψεις του Σταύρου Ψυχάρη δεν θα τις σχολιάσω γιατί αφενός δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη και αφετέρου έχω γράψει άπειρες φορές πως πιστεύω ότι οι ολιγάρχες και οι καναλάρχες αποτελούν καρκίνωμα για την χώρα και θα έπρεπε να έχουν οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.
Αλλά θα σχολιάσω αυτά που λέει ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός της χώρας.

Η ΛΑΕ Χαλκιδικής στο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων από τα στρατεύματα κατοχής στην Κασσάνδρα

Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Χαλκιδικής, αποτελούμενη από τους Τάσο Κανταρά μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ και τους Ασημινάρη Χρήστο, Γεράκη Γιώργο και Σακαλή Δημήτρη μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, παραβρέθηκαν σήμερα στο μνημόσυνο στην Κασσάνδρα προς τιμή των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς την 23/2/1944. 
«Συμπληρώθηκαν φέτος 74 χρόνια από την μέρα που οι Ούννοι κατακτητές σε αγαστή συνεργασία με συνεργάτες Γερμανοτσολιάδες, κρέμασαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τους πατριώτες-αγωνιστές στην Κασσάνδρα.

Ακόμα και με το διάβολο θα συναντηθώ για την ...εξουσία

Ο ηγέτης, ο εκδότης και... η γάτα των Ιμαλαΐων
Στην καρδιά του καλοκαιριού του 2014, πίσω από τις ημίκλειστες γρίλιες του παραθύρου ενός κομματικού γραφείου, ένας ανερχόμενος πολιτικός ηγέτης, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια χώρα της ευρωζώνης, που είχε μόλις κατορθώσει να κερδίσει τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 και ετοιμαζόταν να εισέλθει στην τελική ευθεία για τη δημοκρατική... «κατάληψη» της εξουσίας, συζητούσε προβληματισμένος με έναν από τους εξ απορρήτων συνομιλητές του.