Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση του Αργύρη Βούλγαρη στα δημοσιεύματα για τη Γ.Σ. της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Με ανακοίνωσή του ο Αργύρης Βούλγαρης απάντησε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για καταψήφιση του οικονομικού απολογισμού της ΕΠΣ Χαλκιδικής που οδηγεί τον ίδιο σε παραίτηση. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει : 
“Τις ημέρες που ακολούθησαν τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χαλκιδικής την Τρίτη 16/2, έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά, με δημοσιεύματα να μιλούν για «ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος» και αντιπολιτευτικές φωνές να παραληρούν στα τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ ως δήθεν θριαμβεύτριες της «μάχης». 
Μέσω της παρούσης ανακοίνωσης, με σκοπό να προβληθούν τα επιχειρήματα και της άλλης πλευράς, θέτουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο σημαντικά δεδομένα και κρίσιμα ερωτήματα: 

Το ροδάκινο που έγινε ντομάτα - Διηγήματα & άλλα πεζά

Πρόκειται για συλλογή 19 διηγημάτων του Γιάννη Δ. Κανατά, διδασκάλου (ουδεμία σχέση έχοντος μετά του περιφήμου συνονόματού του, μπάρμπα-Γιάννη Κανατά του προ-προηγούμενου αιώνα) υπό τον πρωτότυπο τίτλο «Το ροδάκινο που έγινε ντομάτα», που τα περισσότερα ανατρέχουν με ευαισθησία και χιούμορ στα παιδικά του χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νικήτη και αργότερα στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο. 

14ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Σχολείων Ν. Χαλκιδικής

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις στο Στέκι


Η Χαλκιδική για ακόμη μία χρονιά πρώτος προορισμός για τους Σέρβους

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFT του Βελιγραδίου.
Σε αυτόνομο περίπτερο, σε περίοπτη θέση, δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες και πράκτορες να πληροφορηθούν για τις ομορφιές και τις τουριστικές υποδομές του προορισμού. Η Χαλκιδική για μία ακόμη χρονιά είναι πρώτος προορισμός για τους Σέρβους και η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δεν υπήρξε επισκέπτης που να μην φωτογραφήθηκε με φόντο την υπέροχη παραλία "Σπαθιές" που κοσμούσε το περίπτερο της Χαλκιδικής.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά


Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Χαλκιδικής Βαγιωνά Γεώργιο με θέμα "Η πορεία των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και η προετοιμασία της κυβέρνησης για την αποτροπή ενός νέου αδιεξόδου για την χώρα." προς τον Υπουργό Οικονομικών  Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Το κείμενο της ερώτησης:

Θέμα της Χαλκιδικής


Το Θέμα της Χαλκιδικής, η μεγάλη εβδομαδιαία εφημερίδα της Χαλκιδικής, που θα κυκλοφορήσει από αύριο και μέχρι την Παρασκευή δημοσιεύει μεγάλη συνέντευξη του Δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά. 

Ο κος Καρράς μιλά για όλους και για όλα, για την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, για τα έργα στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών, για τα διόδια στην Χαλκιδική και για την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. 

Μη χάσετε την εβδομαδιαία εφημερίδα Θέμα της Χαλκιδικής.

Ανακοίνωση της Ο.Κ.Δ.Ε. για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο δολοφόνος του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς. Η αποφυλάκιση του Ρουπακιά, σύμφωνα με το δικαστήριο, γίνεται λόγω παρέλευσης του ανώτατου επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης (18 μήνες για τη δολοφονία του Π. Φύσσα και 12 μήνες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση). Το ανώτατο όριο προφυλάκισης και για τα δύο αδικήματα, που είναι οι 30 μήνες, συμπληρώνεται μέσα στον Μάρτιο (στις 18/3).

ΧΟΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΩΝ