Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων προς το Λαό της Αθήνας

ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Άνεργοι, εργατοϋπάλληλοι, συνταξιούχοι, επαγγελματίες, επιστήμονες, βιοτέχνες, έμποροι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών νοικοκυριών
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες, οι μελισσοτρόφοι, από τα χωριά όλης της Ελλάδας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη κι από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο, μαζευόμαστε στην πρωτεύουσα της χώρας μας. Ερχόμαστε εδώ να διαμαρτυρηθούμε και να διεκδικήσουμε, γιατί αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα.

"Έτσι κι αλλιώς" στα Βράσταμα Χαλκιδικής


Οι "ακροδεξιοί" αγρότες του Τόσκα !

Πάνω 23-1-2015, κάτω 12-2-2016

Έργα στο Δήμο Πολυγύρου

Με καινούριο ασφάλτινο τάπητα επιστρώνονται οι κεντρικοί δρόμοι του Πολυγύρου στο πλαίσιο του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» (Άξονας Προτεραιότητας "07 – Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΚΜ" του Ε.Π. "Μακεδονία - Θράκη").
Ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί δρόμοι στην περιοχή Λούκι, Άγιος Φανούριος και Άγιος Χριστόφορος ενώ από σήμερα αλλάζουν όψη και οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης, που παρουσίαζαν έντονα προβλήματα και

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 3

Συνέχεια του… «μαύρου αφιερώματος» στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το οποίο το έχουν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ (έτσι ελπίζουν αλλά δεν θα τους περάσει) σε ΛΟΥΚΕΤΟ. ΠΟΙΟΙ; Μα τα είπαμε, να μην τα ξαναλέμε. 
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. 
Αυτά τα κοράκια πείραξε η ύπαρξη και λειτουργία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, και όλο ΛΥΣΣΑ βάλθηκαν με διάφορους τρόπους να το κλείσουν. Όπως έγραψα, βρήκαν πολλούς «συμμάχους» στην προσπάθεια τους αυτή, οι οποίοι προέρχονται από διάφορους χώρους, μεταξύ αυτών, και οι διάφορες «Ελληνικές Κυβερνήσεις»…. Μήπως δεν είναι έτσι;

Δ/νση Δασών Χαλκιδικής: Νέος κανονισμός ξυλείας

Στα πλαίσια εφαρμογής του «Κανονισμού ξυλείας» και των υποχρεώσεων που απορρέουν βάσει της ΚΥΑ 134627/5835/23-12-2015 (ΦΕΚ 2872/B/29-12-2015) σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς που ασχολούνται με την υλοτομία, εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία τόσο ξυλείας όσο και προϊόντων ξύλου (όπως δασικοί συνεταιρισμοί, δασοκτήμονες, εισαγωγείς ξυλείας, έμποροι ξυλείας, έμποροι καυσόξυλων, πέλλετ κ.λ.π.) οφείλουν να καταγραφούν άμεσα στο μητρώο φορέων εκμετάλλευσης ή στο μητρώο εμπόρων που θα καταρτίσει η υπηρεσία μας (Διεύθυνση Δασών Χαλκιδικής).

Κοινοβουλευτική παρέμβαση βουλευτών της Ν.Δ.

Ερώτηση που κατέθεσαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με Θέμα: Πρόοδος υλοποίησης των έργων προτεραιότητας του ΕΣΠΑ 2007-2013 που ταξινομήθηκαν στην κατηγορία «Σε Κίνδυνο» την οποία συνυπογραφεί και ο Βουλευτής του Νομού Χαλκιδικής κ.Βαγιωνάς Γεώργιος.

Το κείμενο της ερώτησης: