Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποιος φοβάται την αλήθεια;


Οι επίδοξοι πλαστογράφοι της ιστορίας δεν μιλούν για τα πραγματικά περιστατικά. Προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία γιατί γνωρίζουν την ευθύνη τους. Και προφασίζονται, όπως ο κ. Βούτσης, ότι «παρακαλούν να μην έχουν ενοχές μετά από ένα, δύο χρόνια», ενώ γνωρίζουν ότι συμπράττουν σε ένα προμελετημένο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού. Γνωρίζουν την ενοχή τους, ανεξαρτήτως αν δεν έχουν ενοχές.
Διάβασα τη σημερινή συνέντευξη του νέου Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση στην Καθημερινή. Αντιπαρέρχομαι το ιταμό ύφος, την παραληρηματική διατύπωση, τον έκδηλο σεξισμό, την προχειρολογία, την ακατάσχετη λασπολογία, το έλλειμμα εαυτού, και μπαίνω στην ουσία:

"Δεν είναι ταινία, είναι η ζωή σου"!

Η πτώση του φράχτη στις Σκουριές

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Ο ΑΛ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ “ΛΟΧΙΑ” ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ  
ΜΑΘΗΜΑΤΑ “ΗΘΙΚΗΣ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ      
Το αδιέξοδο στο οποίο έχει εγκλωβιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα τη διογκούμενη κοινωνική αντίδραση για το Ασφαλιστικό και τις νέες αξιώσεις των δανειστών, αποτυπώνει η συνέντευξη του Αλέκου Φλαμπουράρη στη Realnews.

Εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας στο ΣΥΡΙΖΑ Πολυγύρου

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στον Πολύγυρο, μεταξύ των μεταλλωρύχων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, με αφορμή τους 350 άνεργους των Σκουριών και τον άμεσο κίνδυνο για 2.000 απολύσεις.

Β΄ Εθνική, Σ.Α. Στρατωνίου – Α.Ο. Αγρινίου 79-79, παράταση 89-82

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: «Οι Σκουριές έκλεισαν και δεν θα ξανανοίξουν»

Αυτό το νέο μας είπε σήμερα η ηγεσία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και συγκεκριμένα οι κκ. Γκοντίνος Κ. (Συντονιστής ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μακεδονίας), Παπαματθαίου Σ. (Γρ. Νομ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής) και Πλιάκος Τ. (Στέλεχος. Νομ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής), όταν σταθήκαμε μπροστά τους για να τους ρωτήσουμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα, ως άνεργοι και εν δυνάμει άνεργοι. 
Αντί να ντραπούν που για ένα γινάτι άφησαν 350 Χαλκιδικιώτες σε μια μέρα χωρίς δουλειά, και τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να οδηγήσουν στην ανεργία άλλους 2.000, οι γραμματείς του κόμματος που καθορίζει τις τύχες μας, μας κατηγόρησαν κι από πάνω ακολουθώντας πιστά την γραμμή του κόμματος που μας θέλει «όργανα» της εταιρείας. 
Από τον Πολύγυρο και τα τοπικά στελέχη του κόμματος που κρίνει το μέλλον μας και το μέλλον της περιοχής μας τουλάχιστον, και ξέρουν καλά ποιοι είμαστε ένας προς έναν, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας απαντήσουν:

Κινητοποιήσεις Φορέων Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αυτοαπασχολούμενων Νομού Χαλκιδικής

Σήμερα, στον Πολύγυρο συναντήθηκαν εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των παρακάτω Συλλόγων (Οι Σύλλογοι είναι με αλφαβητική σειρά):
==Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκιδικής
==Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής
==Οδοντιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής
==Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δήμου Πολυγύρου
==Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών και Εμπόρων Νέων Μουδανιών
==Σύλλογος Λογιστών & Φοροτεχνικών Χαλκιδικής
==Σύλλογος Μηχανικών και Υπομηχανικών Χαλκιδικής
==ΤΕΕ Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής
==Φαρμακευτικός Σύλλογος Χαλκιδικής
Στην συνάντηση συζητήθηκε η κοινή συμμετοχή των συλλόγων και των μελών μας στην Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016. Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Κυριάκος ο συμπολιτευόμενος

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Η κυβέρνηση τα «παπαγαλάκια» της και η ΝΔ, ας καταλάβουν επιτέλους ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν πρόκειται κάνουν πίσω. Δεν χρειάζονται «προστάτες»

Η κυβερνητική εκστρατεία συκοφάντησης της ξεσηκωμένης μικρομεσαίας αγροτιάς, βρήκε «νέα έκφραση» με τους διάφορους χαρακτηρισμούς για «μπλε», «μαύρους», «κόκκινους» αγρότες, που δεν δέχονται τον διάλογο που προτείνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 
Τη σκυτάλη πήρε η ΝΔ εμφανιζόμενη ως «προστάτης της αγροτιάς» με δηλώσεις ότι επεισόδια σε αγροτικές κινητοποιήσεις  δημιουργούν άνθρωποι της κυβέρνησης.  Ότι και να κάνει όμως δεν μπορεί να κρύψει τη συμφωνία της με τη στρατηγική της κυβέρνησης που εκφράστηκε στην ψήφιση του 3ου μνημονίου, προαπαιτούμενα του οποίου είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό κι ότι η δίκη της συγκυβέρνηση έκανε την αρχή.

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εντός έδρας νίκη 89-82 επι του Αγρινίου συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Οι αθλητές μας άρχισαν με προβληματική αμυντικά εμφάνιση(23-35 στο 15') αλλά εκεί έτρεξαν ένα 14-0 και πήραν το προβάδισμα που το κρατούσαν μέχρι το τέλος του αγώνα, όπου μια ολιγωρία του Γεωργάκη στα 5'' έδωσε στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη όμως αστόχησαν με τον Ναούμη. Στην παράταση οι καταπληκτικές άμυνες του Τζουβάρα και ένα μεγάλο τρίποντο του Γεωργάκη στα 20''(87-82) μας έδωσαν τη πολύτιμη νίκη με τελικό σκορ 89-82. 
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας τη Κυριακή 07/2(14.00) στη Βόνιτσα με τον αήττητο και πρωτοπώρο Αίολο Αστακού. 
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα:

Πολύγυρος 4 Φλεβάρη: Απεργία και συλλαλητήριο στην Πλατεία Ηρώων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗΣ»

Ενώ τα μπλόκα του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς δυναμώνουν και κλιμακώνουν πολύμορφα τη δράση τους, καλά κρατούν οι παρελάσεις των «φιλών» των αγροτών (κυβερνώντων  περιφερειαρχών, τεχνοκρατών, επιστημόνων επιμελητηρίων κλπ),  που σε «συγχορδία» με τους μεγαλοαγρότες επιχειρηματίες «ανακάλυψαν την Αμερική» στο όνομα του «κατά κύριο επάγγελμα αγρότης», λες και βρήκαν τη «μαγική συνταγή» για τη λύση των προβλημάτων της αγροτικής παράγωγης.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ»;

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Γ. Βαγιωνά


Ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Χαλκιδικής Γεώργιο Βαγιωνά με θέμα "Σχετικά με τα προβλήματα του Σωματείου Εργολάβων και Υπεργολάβων του Δ. Αριστοτέλη του Ν. Χαλκιδικής."
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης: