Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Ο μεγαλύτερος μαλαπέρδας της πολιτικής...

...όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, πάντα τα ίδια λέει και στο τέλος ψηφίζει τα πάντα !!!

Απόφαση- κόλαφος για τον Σκουρλέτη από το ΣτΕ -Δεκτή η αίτηση της «Ελληνικός Χρυσός»

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Άκυρη και με τη βούλα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι η απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη που εκδόθηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου και με την οποία ουσιαστικά σταμάτησε μέρος των εργασιών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Το Ανώτατο Δικαστήριο μετά από αλλεπάλληλες διασκέψεις, με την τελευταία να ολοκληρώνεται σήμερα, δημοσίευσε την απόφασή του, σύμφωνα με την οποία πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός και να ακυρωθεί η απόφαση του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη.

Η Σάρτη υποδέχθηκε με τιμές τα οστά του ήρωά της Θεοφάνη Λουκάκη

Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης σύσσωμη η Σάρτη υποδέχθηκε το μεσημέρι τα λείψανα του  Εφέδρου Ανθυπασπιστή Θεοφάνη Λουκάκη, ο οποίος έπεσε υπερασπιζόμενος την Κύπρο από τους Τούρκους και μετά από 42 χρόνια επέστρεψε ως ήρωας στη γενέτειρα του.
Τα λείψανα του ήρωα της Σάρτης υποδέχτηκαν στρατιωτικό άγημα, ο αντιδήμαρχος του δήμου Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σάρτης, Μιχάλης Σπανός, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου από τη Σάρτη και τη Συκιά.

Κλειστά για σήμερα τα εσπερινά σχολεία στο Δήμο Πολυγύρου – Το απόγευμα η απόφαση για την αυριανή λειτουργία


Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 τα εσπερινά σχολεία.
Μετά τις 19:00 θα αναρτηθεί η απόφαση για την αυριανή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Συνέχιση των δυναμικών κινητοποιήσεων αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σύσκεψη των μελών των  διοικητικών  συμβουλίων των ΠΟΕ-ΟΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, για τη συνέχιση των δυναμικών κινητοποιήσεων κατά του κυβερνητικού σχεδίου κοινωνικής ασφάλισης.  
Σε κλίμα συνεργασίας και ομόφωνης στάσης απέναντι στους εξοντωτικούς κυβερνητικούς  σχεδιασμούς, τα μέλη των ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν το συντονισμό με άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα αλλά και με τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τις προτεινόμενες αλλαγές.

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟΠΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ, ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟΠ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, 20-1-2016.

Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Πολυγύρου

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ:
ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΠΜ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Έλληνες πολίτες, συνάδελφοι αγρότες.
Δίνουμε μάχη για την ασφάλιση αγροτών-κτηνοτρόφων-αλιέων(ΟΓΑ).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Πλειοψηφικό σε λίγο το ρεύμα του εθνικού νομίσματος


- Ομιλία του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας κατά την επίσκεψή του στο Αγιονέρι Πολυγύρου στις 15 Ιαν 2016, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία.
- Βίντεο-επιμέλεια: halkidikivoice.gr

Μεταλλωρύχοι: "Κε Σκουρλέτη, η ταξική μας συνείδηση μάς στέλνει κατευθείαν στην πόρτα του Υπουργείου σας"

«Ο αγώνας μας είναι εργατικός και είναι δίκαιος»

Ακούσαμε για άλλη μια φορά τον κ. Σκουρλέτη με θράσος να λέει πως εμείς έχουμε χάσει τον ταξικό μας προσανατολισμό.
Εργαζόμενοι υπογείων, Έλληνες πολίτες, ντόπιοι Χαλκιδικιώτες, που εδώ και ένα χρόνο ξέρουμε μόνο ότι η δουλειά μας κινδυνεύει και περιμένουμε τη μία δικαστική απόφαση να ακυρώσει την άλλη αυθαίρετη υπουργική απόφαση και πάλι απ’ την αρχή… την υπομονή μας έχουμε χάσει και όχι την συνείδηση μας!