Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Μίκης κατά Τσίπρα: Είσαι το παιδί για τα θελήματα Μέρκελ, Ομπάμα…

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Μίκης Θεοδωράκης με ανοικτή του επιστολή του στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Με σφοδρή ειρωνεία, κατηγορεί τον Αλ.Τσίπρα για υποκρισία, με αφορμή τον επικήδειο για τον Φιντέλ Κάστρο, και καταλήγει με τη φράση «καλή αντάμωση στα γουναράδικα».
Η ανοικτή επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:


«Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Ο πιο μεγάλος μάγκας στην Ελλάδα από το 450 π.Χ. έως σήμερα. Γιατί κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα.
»Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους και φίλες και πας στην Κούβα και αφήνεις τον λογαριασμό, 300.000 δολλάρια να τον πληρώσουν τα κορόιδα με τα 300 ευρώ το μήνα στην καλλίτερη περίπτωση. Κάνεις το κέφι σου.
»Μιλάς στην πλατεία της Επανάστασης όπου μιλούσε και ο Φιντέλ σαν ένας γνήσιος και σκληρός επαναστάτης. Υψώνεις το πελώριο ανάστημά σου ενάντια στον Καπιταλισμό-Ιμπεριαλισμό.
»Τρως τον αγλέορα (600 ευρώ για ένα γεύμα πληρωμένο από το Υπουργείο των Εξωτερικών, δηλαδή τα τσιράκια σου). Το διασκεδάζεις, το γλεντάς, την ώρα που τα κορόιδα οι Έλληνες κάθονται στις ουρές για σύνταξη, ΔΕΗ, τράπεζες, νοσοκομεία και προ παντός λιτότητα στη λιτότητα.
»Το παίζεις επαναστάτης κι όταν γυρίσεις, ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουν, το παιδί που κάνει τα θελήματα της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνγκερ που κατακεραύνωσες στην Αβάνα και πάλι σε βάρος του έξυπνου ελληνικού λαού, γιατί αυτός αποφάσισε να τον κυβερνούν άτομα χωρίς οπαδούς και φιλότιμο, που το παίζουν κυβέρνηση.
»Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πιστος υπηρετης των μητσοτακηδων....Μωραινει κυριος ον βουλεται απολεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Τα στερνα τιμουν τα πρωτα........

Ανώνυμος είπε...

κ. Θεοδωράκη θα πρέπει να είστε πολύ αφελής για να μην ξέρετε τι είναι ο Τσίπρας και μας τον φορτώσατε στον σβέρκο μαζί με τον συρφετό του και να το καταλάβετε τώρα που είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

Τι απέγινε η ΣΠΙΘΑ;