Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: ΧΑΡΑΜΑΤΑ ... ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ... ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Το κατάντημα είναι πολύ λίγο για να χαρακτηρίσει κάποιος τον εξευτελισμό του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και των μεγαλο-στελεχών του.
Χαράματα, ως κλέφτες, έσπευσαν σήμερα Τετάρτη (16/11) να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο οι Βούτσης, Φίλης, Δρίτσας, Γαβρόγλου, Ρήγας και λοιποί καμπαλέρος της χαμερπούς νεοαποικίας με ισχυρή συνοδεία κομματικής περιφρούρησης.


Ο λόγος αυτής της πρωϊνιάτικης κατάθεσης ήταν να αποφύγουν οι νεομνημονιακοί αξιωματούχοι τα κακά συναπαντήματα, αν και πάλι δεν απέφυγαν τα “γιούχα” από τους λιγοστούς νέους και νέες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Πολυτεχνείο.
Την προηγούμενη μέρα οι ίδιοι αυτοί κυβερνο-κομματικοί αξιωματούχοι, καταργώντας το Σύνταγμα και γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις δημοκρατικές λαϊκές ελευθερίες, απαγόρευαν κάθε συνάθροιση και πορεία στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας και συνέτρωγαν, λιβανίζοντας τον, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, οι νεομνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα ενάντια στους διαδηλωτές και την επόμενη, πρωί – πρωί, στεφάνι στους νεκρούς της αμερικανοκίνητης Χούντας και της αμερικανοκρατίας στη χώρα, μια χώρα που έχει καταντήσει σκέτη αποικία.
Ποτέ πριν η υποκρισία δεν είχε ξεπεράσει κάθε όριο!  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι χαράματα έκλεισε η ταβέρνα του Βούτση και του Φίλη. Οι πραγματικοί ταβερνιάριδες έχουν και τσίπα και αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι παλι θα ειναι βουλευτες οταν ερθουν εκλογες,τι νομιζετε...εσεις σταθερα στο 1,2% να τσιαγνιζετε,

Βαγγέλης Μαυροδής είπε...

Αγαπητέ μου 18/11 7.38 μού άρεσε αυτό το "Τσιάγνισμα". Δικός μας είσαι κι' ας μη φαίνεσαι. . . Το "τσιάγνισμα " το μιλούμε εκεί στα Βορρειότερα, εκεί που το χιόνι αργεί να σηκωθεί!!!!