Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ"


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο θα δούμε.
Ο Αριστοτέλης, αυτό το σύμβολο του παγκόσμιου πνεύματος ... μελισσοκόμος. Κι όλα αυτά για την εξυπηρέτηση των σκοπιμοτήτων των antigold. Και υπό την αιγίδα του Δήμου φυσικά...
Είναι κρίμα γιατί αδικείται και ευτελίζεται το σύνολο των πρωτοβουλιών και των δράσεων που έγιναν στα πλαίσια του ΄Έτους Αριστοτέλη".
Το λιγότερο ατυχής και άστοχη η έμπνευση.

Ανώνυμος είπε...

Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.Τον κάνατε και μελοσσοκόμο. Έλεος. Μεταλλωρύχος στον Μαντέμ Λάκο ήταν ο άνθρωπος. Αυτή είναι η καλύτερη και πραγματική ημερίδα που θα μπορούσατε να κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική εκδήλωση - διαφήμιση για το Δήμο, πανελλαδικής εμβέλειας!!!
Εμείς εδώ κύριοι συνδημότες πραγματοποιούμε εκδηλώσεις κύρους και αφήνουμε στους άλλους Δήμους τα απόνερα π.χ. πρωτάθλημα άρσης βαρών. Να τις χαίρονται οι άλλοι Δήμοι τέτοιες διοργανώσεις.
Εμείς δε θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους. Για λίγα ψίχουλα (κάποιες χιλιάδες επισκέψεις - διανυκτερεύσεις, κάποια τηλεοπτικά στιγμιότυπα, δημοσιεύματα στον τύπο) δεν θα πουλήσουμε την αξιοπρέπειά μας ανεχόμενοι αυτή την επάισχυντη χορηγία.

Εκδηλώσεις όπως αυτή σημαίνουν την πραγματική ανάπτυξη. Το μήνυμα που θα εκπέμψει ίσως ειναι πιο ηχηρό και πιο ισχυρό και από αυτό της επίσκεψης Ομπάμα.
Επιτέλους το Κίνημα (υπαν)άπτυξης άρχισε να κινείται.

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές της και τους συντελεστές της.

Ανώνυμος είπε...

2:43 είμαι σίγουρος πως αν το έπαιρνε χαμπάρι ο Ομπάμα θα συνδύαζε την επίσκεψη του στην Ελλάδα με την παρουσία του στην ημερίδα. Λάθος, μέγα λάθος των διοργανωτών να μη τον καλέσουν.
Γιώργο, Μπάμπη φάουλ!