Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

''Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ''

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
«Μια και πλησιάζουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου αξίζει να σκεφτούμε τα περίεργα παιχνίδια της ιστορίας. 
Η τότε κυβέρνηση που όρκισε ο Παπαδόπουλος στηρίζονταν σεπρόσωπα από τον κοινοβουλευτικό κόσμο που δέχθηκε να ενσωματωθεί στις χουντικές διεργασίες. Η κυβέρνηση σήμερα στηρίζεται σε ένα κόμμα που προέρχεται από την αριστερά και δέχεται να ενσωματωθεί στις διεργασίες για την εφαρμογή των εντολών και των δανειστών στον τόπο μας.
Χρησιμοποίησαν τον χουντικό πρωθυπουργό πρώην αρχηγό του κόμματος των Προοδευτικών για τη νομιμοποίηση της χούντας. Χρησιμοποιούν τον σημερινό πρωθυπουργό από την αριστερά για τη νομιμοποίηση της τρόικα.


Χρησιμοποίησαν τον πρώτο για την εξαπάτηση του δημοκρατικού κόσμου. Χρησιμοποιούν τον δεύτερο για την εξαπάτηση του αριστερού κόσμου της χώρας, του πιο ατίθασου, αγωνιστικού και ριζοσπαστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας.

Στον ένα η φοιτητική νεολαία, η νέα γενιά, όλος ο λαός αντέταξε το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία». Στον άλλο ο λαός καλείται να αντιτάξει το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» προσθέτοντας και τη Λέξη «Δουλειά». Είναι τραγικό στον 21ο πρώτο αιώνα οι ανάγκες για «ψωμί», για επιβίωση δηλαδή πάνω από το όριο της φτώχειας, για «παιδεία» που θα οδηγεί στην αξιοπρεπή και δημιουργική απασχόληση, για «ελευθερία» όταν έχουμε ένα ποδηγετημένο κοινοβούλιο από τους ξένους, να είναι τόσο ζωτικές και επείγουσες.

Ο Τσίπρας είναι ο Μαρκεζίνης των ημερών μας.

Υπάρχουν βέβαια διαφορές. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν ανέτρεψε το συνταγματικό πλαίσιοτης χώρας. Και η χούντα του Παπαδόπουλου δεν εκποίησε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας στους ξένους.

Μένει ένα μόνο χαρακτηριστικό για να ολοκληρωθεί η ομοιότητα. Η νεολαία να πυροδοτήσει μια λαϊκή εξέγερση για να καταρρεύσει και το σημερινό καθεστώς της ξενοκρατίας. 

Μια που πλησιάζουν λοιπόν οι μέρες της επετείου του μεγάλου και επίκαιρου ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, ελπίζουμε όλοι ότι μαζικά η νεολαία – κι όχι μόνο οι πρωτοπορίες της που δεν σταματήσανε στιγμή να αγωνίζονται – θα σπάσει τη σιωπή της. Και τα Πανεπιστήμια θα προβάλλουν πάλι ως οχυρά της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της λαϊκής κυριαρχίας και θα εκπέμψουν προς όλο τον ελληνικό λαό ηλεκτρικά ρεύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγώνα μέχρι τη νίκη».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να λέμε καμια βλακεία στο πόπολο να περνάει η ώρα αλλά να συγκρίνεις επίπεδο Μαρκεζίνη με με το επίπεδο Τσίπρα πάει πολύ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MARKEZINHS...MMMMMMMααααλιστα!!!!!!Σας εστειλε ο τσιπρας στην πολιτικη αφανεια.Και μιλατε με αυτον τον τροπο.Δεν θα σας θυμαται κανεις,ειστε γραφικοι,θα καταληξετε στα πολιτικα σκουπιδια της ιστοριας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!!

Ομιλεί ο άνθρωπος που βοήθησε, όσο κανείς άλλος, για να καταλάβει την πρωθυπουργία ο Αλέξιος Τσίπρας, ο με τον Μαρκεζίνη της Χούντας παρομοιαζόμενος.
Ομιλεί ο πάμπλπουτος "αριστερός" που εθήτευσε και ανδρώθηκε στο Κ.Κ.Ε και που σήμερα συναριθμείται με τους πάλαι ποτέ διαλάμψαντες συντρόφους του -Λαφαζανοστρατούληδες- στην δραχμολάγνο ΛΑΕ.
Και, βεβαίως, ούτε ντρέπεται ούτε αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για το δημιουργήμα του που σήμερα καθυβρίζει.
Δύστυχε Αλαβάνε, εάν διέθετες ίχνος αξιοπρέπειας θα είχες εξαφανισθεί προ πολλού από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας.
Αλλά είπαμε: Πού να βρεθεί ίχνος ντροπής από δαύτους;

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΕ. Ξοφλημένοι από χέρι. Έρχεστε δεύτεροι παρά τις ιδεολογικές σας αντιρρήσεις. Η εξουσία δέχεται και παραδέχεται υποχωρήσεις και παραχωρήσεις. Εσείς δε μάθατε το μάθημα. . . Επιμένετε. . . Και θα μείνετε στο περιθώριο,χρειαζούμενο βέβαια, αλλά χρειαζούμενο σε περίπτωση ανάγκης. . . . Αναμείνατε... Οι εξελίξεις έρχονται. . .

Βαγγέλης Μαυροδής είπε...

Να λέμε και κατι να περνάει η ώρα... Να λέμε αλλά χωρίς πολυ περιεχόμενο,να λέμε έτσι για να λέμε . . . Αλλά τον Κύριο Τσίπρα θα τον "λουστείτε"για πολύ ακόμα. Καιστο τέλος, όταν θα καταλάβετε ότι καθε άλλη 'λύση" θα είναι περισσότερο καταστροφική, θα πείτε το "καλύτερα ήμασταν τότε!!!!" Τον θυμάστε τον Κύριο Σαμαρά?? Εκείνον που εμάς τους συνταξιούχους μάς έκοψε με τη "μία" ΔΥΟ ΜΙΣΤΑ??? Δηλαδή δώρο Χριστουγέννων, δώρο Πάσχα,και Επίδομα αδείας??? Ο ΣΥΡΙΖΑ όσα και να "κόψει" θα χρειαστεί χρόνια για να ισοφαρίσει τις περικοπές τού Σαμαρά. 'Εχει κάποιος αντίρρηση,΄ή επιμένουμε σε κείνο που "ψήφιζε "ο παπππούς???