Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Θεατρική για εύκολες εντυπώσεις η επίσκεψη και οι συναντήσεις του απερχόμενου Αμερικανού Προέδρου Μπ. Ομπάμα στην Αθήνα με την πολιτική υπαλληλία της αποικίας που ονομάζεται Ελλάδα.
Ο Μπ. Ομπάμα πούλησε στους ιθαγενείς μεγάλες δόσεις Αρχαίας Ελλάδας, ολίγον από Περικλή, ως συνήθως και φυσικά τον Λεωνίδα τον Ρόδιο. Προσέφερε, ακόμα, πολλά ωραία λόγια, εξύμνησε τις θυσίες (βλέπε εξαθλίωση) του ελληνικού λαού, ζήτησε περισσότερες μεταρρυθμίσεις, απαίτησε λιτότητα αλλά όχι μόνο και βεβαίως αναφέρθηκε ανούσια, χωρίς αντίκρυσμα, στη μείωση του χρέουςπου βεβαίως με παχιά λόγια και αορίστως το παρέπεμψε για εξέταση… στον επόμενο χρόνο.


Από την πλευρά τους Πρ. Παυλόπουλος και Αλ.Τσίπρας έδωσαν μπροστά στον Ομπάμα ρεσιτάλγονυκλισίας και γλειψιμάτων με αμέτρητα «ευχαριστώ», εμετικές φιλοφρονήσεις και κούφιους επαίνους.
Ο Μπ. Ομπάμα και οι ΗΠΑ από εμπνευστές και καθοδηγητές της καταστροφικής μνημονιακήςπρόσδεσης της χώρας, αίφνης αισθάνθηκαν ως οι μεγαλύτεροι ευεργέτες της.
Αυτό θα πει συμπεριφορά αποικίας.
Ave Obama, τα θύματά σου, με το τέλος της επιτυχούς προεδρίας σου, σε αποχαιρετούν και σε χειροκροτούν, έτοιμα να προσκυνήσουν τον επόμενο Καίσαρα της Δύσης, τον Ντόναλντ Τραμπ.

1 σχόλιο:

Βαγγέλης Μαυροδής είπε...

Διαβάστε στον Θουκυδίδη τα όσα γράφει για τη . . .Μήλο!!! και θα καταλάβετε!!! Ο Ισχυρός,κάνει αυτό που θέλει. Και ο αδύναμος, αντιστέκεται όσο μπορεί. . .( Όμως , αντιστέκεται. . . )