Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Χιλιάδες φωνές για τη σωτηρία ενός τόπου

Γι΄ακόμη μια φορά, χιλιάδες άνθρωποι ανταμώσαμε σε μια γιορτή αλληλεγγύης για το δίκιο ενός τόπου. Σ΄έναν αγώνα για τους πόρους της ζωής και τα κοινά αγαθά. Σε μια συναυλία με καλλιτέχνες, κινήματα, συλλογικότητες και ανθρώπους που αγωνίζονται γι΄αυτά που αξίζει να σωθούν.
Γι’ ακόμη μια φορά, τα λόγια δε φτάνουν για να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που, με τον έναν ή άλλο τρόπο, βοήθησαν σ΄αυτό το αντάμωμα.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Γραμμένο, τη Ματούλα Ζαμάνη, τον Φώτη Σιώτα, τον Γιάννη Αγγελάκα - που λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί, αλλά είναι πάντα στο πλευρό μας - τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies, τους Χαϊνηδες, και τους εξαιρετικούς μουσικούς που τους συνόδευσαν.

Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, τα Σωματεία Εργαζομένων του ΟΛΘ, το Δήμο Θέρμης, τα μέλη του Στεκιού Μεταναστών, τους εθελοντές διασώστες και την ομάδα που βιντεοσκόπησε τη συναυλία, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που δούλεψαν για μέρες και γι΄άλλη μια φορά κατάφεραν να οργανώσουν μια τεράστια εκδήλωση.

Σας ευχαριστούμε όλους, που είστε συνοδοιπόροι και αλληλέγγοι σ΄έναν αγώνα για το δίκιο και τη σωτηρία ενός τόπου. Σ΄έναν αγώνα που θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.

Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στιs 16 Απριλη του 15' στην Αθηνα φάνηκε ποια είναι η αληθινη φωνή λαου του δήμου Αριστοτελη..

Ανώνυμος είπε...

Έχει γούστο να πιστεύετε ότι ήρθαν για σάς!

Ανώνυμος είπε...

8:20 εννοείς τους υπαλλήλους του Άκτωρ που μαζέψανε απο όλη την Ελλάδα;;25000 χιλιάδες λαού είχε προχθές!Ετοιμαστειτε για πολυ ζεστό φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

@12:30 π.μ.
Το πόσοι είστε το έδειξε η διαδήλωση σας στην ΔΕΘ... Εάν δεν ήταν οι καλλιτέχνες θα μετριωσασταν στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Ανώνυμος είπε...

12:04 εμεις μια χαρα δείξαμε πόσοι ειμαστε,και δήμαρχο βγάλαμε και βουλευτή βγάλαμε και τα νεα καταφτάνουν.Να δω σε λίγο τι απαντήσεις θα σας δώσουν τα αφεντικά σας για την απάτη που έστησαν,και τα παρουσίαζαν οτι ολα ειναι νόμιμα.Κακομοιροι σας κοροϊδεύουν άσχημα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι ήταν 6 Οκτωβρίου 2016 - 12:30 π.μ.? Και γιατί στους κύκλους λέγατε για μόλις 1500 άτομα, όπου ούτε 100 δεν ήταν Χαλκιδικιώτες και το πολύ άλλοι τόσοι να φορούσαν μπλουζάκια sos; Για φορολογικούς λόγους...;