Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Τάσος Κανταράς: Η τρίτη κατά σειρά μνημονιακή κυβέρνηση της χώρας, σήμερα ενώπιον των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, προδιέγραψε το βέβαιο τέλος της"!

Δήλωση του Τάσου Κανταρά, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και υπεύθυνου για ζητήματα Αυτοδιοίκησης, σχετικά με την ομιλία του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Μπαλάφα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο.
"Η ομιλία του κ. υφυπουργού Εσωτερικών σήμερα στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, είχε όλα τα στοιχεία της μνημονιακής μετάλλαξης της κυβέρνησης του. Αθέτησε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος του, οι οποίες αναφέρονταν στη ριζική αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την Αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄βαθμού. Έκλεισε, πριν καν ανοίξει το θέμα της χωροταξικής αναθεώρησης, μετονόμασε το διαχρονικό αίτημα της Απλής Αναλογικής σε σύστημα αναλογικής των

συμβούλων και μετακύλησε για το αόριστο μέλλον το πιο ουσιαστικό και καυτό θέμα, που είναι η χρηματοδότηση των ΟΤΑ. 
Επί της ουσίας πρότεινε την απλή επικαιροποίηση του Καλλικράτη, αντί της προώθησης ενός εναλλακτικού, ριζοσπαστικού, αντιμνημονιακού, δημοκρατικού θεσμικού πλαισίου. 
Η τρίτη κατά σειρά μνημονιακή κυβέρνηση της χώρας, σήμερα ενώπιον των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, προδιέγραψε το βέβαιο τέλος της"!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κανταρα εσεις υπογραψατε το τελος σας φανηκε και στις εκλογες.