Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Τσίπρα λερώνεις τη μνήμη του ΕΛΑΣ είσαι της Μέρκελ γερμανοτσολιάς

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O τσιπρας θα κυβερνα μεχρι το 19.Παρτε το χαμπαρι και παψτε να σκουζετε προβοκατορες του δεξιου παρακρατους...θα κουραστειτε γρηγορα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το να αποκαλέσεις τον Τσίπρα, Γερμανοτσολιά, έτσι για την ομοιοκαταληξία, χωρίς να το καταλαβαίνεις,(εκτός και. . . ) ρίχνεις νερό στο μύλο όσων σε εκμεταλλεύονται. Δεν αποκαλείς κάποιον "εκλεγμένο" πρωθυπουργό " Γερμανοτσολιά". Τον εκλέξαμε και πρέπει να το παραδεχτείς. Την άλλη φορά που οι ομοιδεάτες σου θα εκλέξουν τον δικό σας, πώς θα τον αποκαλέσουμε??? ¨εμαθες ποιοί ήταν οι Γερμανοτσολιάδες, με ποιούς πήγαν στην κατοχή και τί έπραξαν??? Είδες εσύ αυτοκίνητα να περιφέρονται στα χωριά με κομμένα κεφάλια αγωνιστών εναντίον των Γερμανών?? Και ξέρεις ποιοι τα κρατούσαν αυτά τα κεφάλια??? Ξέρεις και έμαθες τί έγινε στο χορτιάτη και στη Μαραθούσα??? Ξέρεις γιατί εκτέλεσε ο ΕΛΑΣ στο Χολομώντα τους 180 ταγματασφαλίτες?? Αλλά ξέρεις και κάτι??? Και αν δεν τα μάθεις αυτά ποτέ, εσένα κανείς δε σε χρειάζεται. Κι' αυτοί που σε θέλουν στο χώρο τους, απλώς σε χρησιμοποιούν και σού δίνουν " ανάστημα" που δεν έχεις.. Υπάρχει αλόμα καιρός . Μπορείς να σκεφτείς. Θα ήθελα πάντως να επικοινωνήσουμε επώνυμα αλλά. . .

Ανώνυμος είπε...

Οχι μεχρι το 19 αλλα μεχρι το 23 και βαλε θα κυβερνάει ο Τςιπρας.Απο το 18 θα αρχίσουν οι μειώσεις φόρων και η ανακούφιση του λαού,τοτε να δω τι θα λες κ ποιον θα αποκαλείς ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Ο τσιπρας ειναι ο πιο αχρηστος πρωθυπουργος μακραν.ξερει που θα τον στειλει ο λαος και αυτον