Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΟΧΙ στο δάνειο των 5 εκ. €

Η Ενωτική Κίνηση για τη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους δημότες του Δήμου Πολυγύρου, πως δια της ψήφου της απέτρεψε την επιβάρυνσή τους με άλλα 3,5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ, μέσω δανείου, για τα επόμενα 10 -20 χρόνια!
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος ευελπιστούσε να περάσει απόφαση για δανεισμό 5 εκατομμυρίων -με επιτόκιο κατά μέσο όρο 4,5%, συν τις επιβαρύνσεις- που μαζί με τα υπέρογκα δημοτικά τέλη, τις ανατιμήσεις ύδρευσης, άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας, θα βαρύνουν ακόμα περισσότερο τις πλάτες των δοκιμαζόμενων λαϊκών οικογενειών.

Ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο κόσμος στενάζει κυριολεκτικά από την εφαρμογή των τριών μνημονίων.
Η απορριπτική θέση της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και η μη εξασφάλιση του αριθμού των 2/3 του δημοτικού συμβουλίου, όπως προβλέπει η νομοθεσία, οδήγησε τους εξουσιάζοντες σε αναδίπλωση. Ψήφισαν τελικά με οριακή πλειοψηφία δανεισμό 1,5 εκατομμυρίου! Και αυτά δεν είναι λίγα!
 Για την ιστορία την πρόταση αυτή καταψήφισαν οι:

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΑΣΟΣ επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΖΙΟΥΠΟΥ ΑΝΝΑ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΑΚΗΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΞΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΠΑΝΟΣ ΜΑΚΗΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΠΑΠΟΥΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΤΣΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Λ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)
ΓΚΛΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει κύριοι της Ανατροπής ότι σας παρακάλεσε ο δήμαρχος προσωπικά να δεχτείτε ένα εκατομμύριο ευρώ παραπάνω για να γίνει η ανάπλαση της Μεταμόρφωσης και σεις φυσικά αρνήθηκατε?? Γιατί αν ισχύει ,που ισχύει, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας θεωρήσουμε ανεπιθύμητους στο χωριό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΊΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? ΕΙΠΑΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΆΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ?? ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ"?? ΔΗΛΑΔΉ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ!! ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΟΙ ΒΟΖΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδες αριστερά να πάει μπροστά την κοινωνία;;; Να τους πούμε και μπράβο που παν όχι και χει γεμίσει λακκούβες ο τόπος μας.

Ανώνυμος είπε...ειστε καλα εσεις της μεταμορφωσηςτους πολυγυρυνους τους ρωτησατε ποσα πληρωνουν για τελη και υδρευση ελεος