Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Πορεία στις Σκουριές. Κυριακή 23 Οκτωβρίου


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παμε γερά μεχρι τη τελική νίκη αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

..."Συνεχίζουμε μέχρι να φύγουν..."
Σύντροφοι αγωνιστές γιατί να φύγουν;
- Μήπως επειδή δίνουν δουλειά σε 1500 άμεσα και έμμεσα σε πολύ περισσότερους συμπολίτες μας δουλειά;
- Μήπως επειδή καταστρέφουν και καταπατούν, όπως ισχυρίζεστε, το περιβάλλον; Μάλλον δεν έχετε πάει στο φυτώριο της Ολυμπιάδας να δείτε ιδίοις όμμασι πως γίνεται η πραγματική αποκατάσταση του περιβάλλοντος.
- Μήπως επειδή καταστρατηγούν και δεν εφαρμόζουν τους νόμους; Νομίζω πως η σημερινή Κυβέρνηση θα τους έδιωχνε με ιδιαίτερη χαρά με την πρώτη παραβίαση. Βέβαια το επεχείρησε αλλά ανέκρουσε πρύμναν και πρόσω ολοταχώς. Γιατί; Γιατί δεν βρήκε το παραμικρό ψεγάδι.

Ευτυχώς το κίνημά σας (το δικό σας κίνημα, όχι άλλα κινήματα με πραγματικά αγνούς σκοπούς και μεγάλη κοινωνική προσφορά) συνεχώς φυλορροεί και αδυνατίζει. Βλέπετε το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν κοντά ποδάρια. Και στο τέλος πάντα κερδίζει η φωνή της λογικής και η αλήθεια.
Όσοι μείνατε ΄μάλλον είστε αφελείς που παρασύρεστε από διάφορους που έχουν ή εξυπηρετούν συμφέροντα, ή διακατέχεστε από αυτά τα ιδεοληπτικά οπισθοδρομικά σύνδρομα του προπερασμένου αιώνα.

Ανώνυμος είπε...

Και για 1500 άτομα 10:14 θα μπούμε στη διαδικασία να διαλύσουμε τις ζωές μας;
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΤΡΕΠΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΦΕΛΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΤΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ .... ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .
ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ;;;;; ΓελάσαμεΑνώνυμος είπε...

Φυσικά και είσαι αφελής 12:57. Αφού πίστεψες τα κούφια λόγια και τις υπερβολές ενός εμμονικού δήθεν ακτιβιστή,του Τόλη και όλων αυτών που κινδυνολογούν χωρίς κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα.

- Είδες τα εκατομμύρια τόνους σκόνη να σε κατακλύζουν;
- Είδες νερά να μολύνονται ή να εξαφανίζονται;
Φυσικά και δεν είδες γιατί απλούστατα δεν συνέβησαν ούτε θα συμβούν.

Κι αν συμβούν εδώ είναι η Πολιτεία να επιβάλλει το νομο και να προασπίσει το περιβάλλον καΙ το δημόσιο συμφέρον.

Κι όλα αυτά τα τσιτάτα περί "όρθιου τόπου" κτλ. έλα να τα πεις στους κατοίκους των βόρειων χωριών που είδαν τα χωριά τους να να γκρεμίζονται και να ξαναστέκονται όρθια.
Είμαι σίγουρος πως ξέρεις το λόγο,αλλά δεν θες να τον παραδεχτείς. Μείνε στις εμμονές σου και στην εθελοτυφλία σου.

Ανώνυμος είπε...

10.14. Δώστε τα όλα. Αλλά κρατήστε και κάτι, λίγη αξιοπρέπεια
για να αφήσετε στα παιδιά σας.Κάποτε τα παιδιά σας θα σάς ρωτήσουν, "Γιατί τότε???" Και αν εσείς δεν θα τάχετε χασει,θα σκύψετε το καφάλι.
Γιατί εμείς θάχουμε φύγει, αλλά τα παιδιά μας θα ντρέπονται για τις τρύπες που θα ανοιχτούν στις σκουριές και θα φαίνονται από τους δορυφόρους στο διάστημα. Κρίμα. κρατήστε και λίγο ανάστημα.

Ανώνυμος είπε...

10:14
Τι σκόνη να δούμε που ακόμα δεν άρχισε ο εξόρυξη;
Τα απόβλητα υπάρχουν το ξέρουμε όλοι κ τα βλέπουμε,αν ΕΣΥ δε θέλεις να το πιστεύεις το καταλάβαμε...
Τα νερά ειναι μεγάλο θέμα και ήδη οι επιπτώσεις ειναι υπαρκτές (εσυ φυσικά και δε το γνωριζεις)
Όσο για τον τοπο μου και τις υπόλοιπες φλυαρίες δεν τα λαμβάνω καν υπόψιν κατανοώντας το κίνητρό σου
Ζήσε το παραμυθάκι σου, καληνύχτα !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:06 δε νομίζω πως αγαπάς κι ότι νοιάζεσαι περισσότερο από μένα γι αυτό τον τόπο.
Γενικά αυτή η τάση μονοπώλησης του προβληματισμού, της ευαισθησίας και του ενδιαφέροντος για το μέλλον αυτού του τόπου από τους αντιτιθέμενους στην επένδυση αρχίζει να ενοχλεί.
Ε όχι κύριοι δεν σας παραχωρώ αυτό το δικαίωμα. Και μεις αγαπάμε αυτό τον τόπο, και μεις νοιαζόμαστε γι αυτόν, και μεις θα 'μαστε οι πρώτοι που θα μπούμε μπροστά να εμποδίσουμε οποιονδήποτε προσπαθήσει να τον βλάψει. Όποιος κι αν είναι αυτός, ότι κι αν είναι.

Τώρα βέβαια θα ισχυριστείτε, γιατί δεν αντιδράτε τώρα, γιατί δεν εμποδίζετε τους Καναδούς;
Σας απαντώ:Απλούστατα γιατί΄εχουμε διαφορετική - από σας - άποψη. Δεν πιστεύουμε ΄τις κινδυνολογίες σας, τις υπερβολές σας. Έχουμε νομίζω το δικαίωμα να 'χουμε και μεις τη δική μας άποψη. Κι ας μη τη΄δέχεστε!

Αρκετά πια!!!

Καλά το είπε παραπάνω κάποιος άλλος φίλος αναγνώστης.

Κ Ο Υ Ρ Α Σ Α Τ Ε!!!

Και κάτι τελευταίο.
Μια κοινωνία, ένας τόπος για να 'χει μέλλον πρέπει να 'χει ανθρώπους που ζουν σ' αυτόν, εργάζονται σ' αυτόν, δραστηριοποιούνται σ' αυτόν. Γεννιούνται, μεγαλώνουν, δημιουργούνται σ' αυτόν.

Η περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη είναι η περιοχή όπου, πανελλαδικά:
- καταγράφεται η μεγαλύτερη επιστροφή ανθρώπων από τα μεγάλα αστικά κέντρα (κυρίως Θεσσαλονίκη)
- συγκρατεί τον πληθυσμό της και
- έχει ο μεγαλύτερο ποσοστό απασχολησιμότητας, δηλαδή τη χαμηλότερη ανεργία.

Αν αυτό δε λέει κάτι στους ...ευαίσθητους αντιδρώντες, για μένα, αλλά και την πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής λέει πολλά. Τα λέει όλα!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΤΙΚΤΗ ΤΗΣ ELDORADO
Κοίτα την απόφαση του ΚΑΣ (αναβολή )
Το φιρμάνι του ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ άραγε τι θα λέει;;;; Ε. Ρ Χ Ε Τ Α Ι Αχ Αχ .. Μάθαμε οι εκπρόσωποι της εταιρείας ωρύονταν χθες , για την αναβολή...

ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑΝΑΙ ΠΑΡΙΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"Τα απόβλητα υπάρχουν το ξέρουμε όλοι κ τα βλέπουμε,αν ΕΣΥ δε θέλεις να το πιστεύεις το καταλάβαμε...
Τα νερά ειναι μεγάλο θέμα και ήδη οι επιπτώσεις ειναι υπαρκτές (εσυ φυσικά και δε το γνωριζεις)"

"Πες πες κάτι θα μείνει"
12:07 ξέρεις ποιός το είπε αυτό; Ο Γκαίμπελς, ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ. Μπορεί να μην τον ξέρεις, ξέρεις όμως πολύ καλά τη μέθοδό του.
Αλλιώς δε θα 'γραφες τα παραπάνω γιατί ξέρεις πολύ καλά πως ούτε απόβλητα υπάρχουν ούτε οι επιπτώσεις - μέχρι τώρα τουλάχιστον - στα νερά είναι υπαρκτές.
Μπορεί να κατηγορείτε τους υποστηρικτές, τους εργαζόμενους ως πιόνια της εταιρίας, αλλά μάλλον εσείς είστε πιόνια του Τόλη.

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα παρα παρα παρα παρα πολυ πολυ να γινότανε όλοι εμεις που γραφουμε ( αλλοι λίγο άλλοι πολύ) να γινότανε ΤΟΝΙΖΩ!!!!!!!!!!!! να μαζευόμασταν σε ένα κοινό χωρο και να συζητούσαμε...... Πιστεύω ότι θα αναδεικνυόταν ΧΡΗΣΙΜΑ συμπεράσματα !!!! αν υπάρχουν φανατικοί και ποιοι είναι;;αν υπάρχουν σκοπιμότητες;;; αν υπάρχουν υπερβολές!!! αν μερικοί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ απλά αναμασούν τα ίδια !!!! και πολλά πολλά άλλα που θα βοηθούσαν ΟΛΟΥΣ τους ουδέτερους στο θέμα!!!!! ΑΡΑΓΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΆΖΩΞΗ;;;; ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;; απλά ερωτώ ;;;;;;μπορεί καποιος να μου απαντήσει;;;;;;;