Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Kύπελλο ήθους της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 στην "Ελπίδα" Πολυγύρου

Η Ελπίς Πολυγύρου δια του εκπροσώπου της Δ. Αραμπατζάκη παρέλαβε το κύπελλο ήθους της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 από τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΧ κ. Εδιάρογλου σε εκδήλωση που έγινε στο τουριστικό περίπτερο Έξι Βρύσες στον Πολύγυρο αποδεικνύοντας και τυπικά την ευπρέπεια και το ευ αγωνίζεσθαι που δίδαξε η ομάδα στους ποδοσφαιριστές της όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αδαμιώτη Ιωάννη,ιδιοκτήτη του καφέ Μπαρ Tiverious για την ευγενική του χορηγία σε αθλητικό υλικό για τις ανάγκες της ομάδας μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της ΕΛΠΙΔΑΣ
Η ευπρέπεια και το ήθος που διδάσκετε, σας επιβάλλει να μην επιτρέπετε στους ερασιτέχνες αθλητές σας να αγωνιστούν σε ομάδα της προτίμησής των, αλλά να ζητάτε ακόμα και χρήματα για την παραχώρησή τους.
Ενας λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Ανώνυμος είπε...

Ευ αγωνίζεσθαι η Ελπις..??Βραβείο ήθους η Ελπις δια του εκπροσώπου της??Αστειεύεσθαι...μαλλον κάποιος μας κάνει πλάκα....

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον τωρα που το επεξεργάζομαι...συμφωνώ..Προκειμένου να μη τον εχουν μες τα πόδια τους μέχρι και βραβείο του έδωσαν..Σωστη τακτική και..οριστική...

Ανώνυμος είπε...

Το κύπελλο ήθους απονέμεται στα σωματεία με την καλύτερη βαθμολογία "ευ αγωνίζεσθαι" (fair play), για την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων και μόνο. Αφήστε τα εξωγηπεδικά παρατράγουδα, που ίσως οι νεώτεροι δε τα γνωρίζεται πλήρως, καθώς ξεκίνησαν μια δεκαετία πίσω, και επικεντρωθείτε στην αθλητική συμπεριφορά των παικτών που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και του χρόνου αυτού του ανθρώπου τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Αράμπα! Είσαι πρώτος γιατί τους έχεις όλους γραμμένους 15 χρόνια στα παλιά σου τα παπούτσια

Ανώνυμος είπε...

Κύριε των παραπάνω σχολίων εκτός του οτι προσβάλεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις προσωπικά , προσβάλεις και εμάς τους ποδοσφαιριστές με τα ειρωνικά σου σχόλια.Αν είχες ιδέα τι πέρασε αυτή η ομάδα και κυρίως εμείς οι παίκτες της (που είμαστε στην ομάδα απο πολύ μικρή ηλικία) θα καταλάβαινες πως ένα τετοιο βραβείο ειναι το λιγότερο που θα μπορούσε να έχει.Θα σε παρακαλούσα τετοιου είδους σχόλια να λείπουν εφόσον είσαι έξω απο το χορό.Δεν θα δεχτώ άνθρωποι σαν και εσένα, να μιλησουν για το ΗΘΟΣ της ομαδος και των ανθρώπων της.

Ανώνυμος είπε...

Το τι έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος με ελάχιστη υλικοτεχνική βοήθεια από κάθε είδους φορέα είναι πραγματικά ΑΞΙΟΘΑΎΜΑΣΤΟ.
Καλό θα ήταν κάποιοι που πίσω από την ανωνυμία των σχολίων λασπωνουν το όνομα ενός ανθρώπου που υπήρξε ακέραιος, να ρωτήσουν τα 100 δες παιδιά που έλαβαν ποδοσφαιρική παιδεία από τον Αραμπατζακη και την Ελπίδα Πολυγύρου όταν οι άλλες ομάδες της περιοχής δαπανουσαν τεράστια χρηματικά ποσά για ξένους μισθοφόρους.
Κάποιοι πρόδωσαν το όραμα του Αραμπατζακη να δει μια ομάδα με παίκτες από τα σπλάχνα της να μεγαλουργεί για μερικά αργύρια.
Για το ήθος του όμως και για το ήθος που μετέδωσε στα "παιδιά του" τους ποδοσφαιριστες της Ελπίδας δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.
Υπήρξε εδώ και 20 χρόνια Κύριος με Κ Κεφαλαίο.