Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Το ανέκδοτο της ημέρας λέγεται Αικατερίνη Ιγγλέζη!

Καταπίνει τα μνημόνια αμάσητα, συμφωνεί στην συνοπτική εκτέλεση εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών και επαγγελματιών, συμφώνησε με το ξεπούλημα όλης της χώρας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, κατάπιε μέχρι τον πάτο την εγκληματική χαβούζα της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ, αλλά σήμερα ενδιαφέρθηκε και ρώτησε λέει, για μια παράνομη ιδιωτική χαβούζα στην Ορμύλια! Μου το ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ορμύλιας, όταν σήμερα πήγαμε στον εισαγγελέα Χαλκιδικής για το θέμα.

Απολαύστε ευαισθησία της μνημονιακής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής! Η κυρία αντί αυτών των "τεραστίων" διαστάσεων πρωτοβουλιών της, που δεν πείθουν ούτε τους ολίγους παρατρεχάμενους, πρέπει να μας εξηγήσει τι σκοπεύει να κάνει ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση για όλες τις χαβούζες, όχι μόνο για την μία η οποία βέβαια δεν θα λειτουργήσει, γιατί δεν πρέπει να λειτουργήσει! Για όλες! Και για την δικιά της, της Ελντοράντο. Γιατί αποκλειστικά δικιά της, του Αλέξιου και της κυβέρνησης είναι τώρα πια!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε εμπιστευθηκαμε και μας πουλησες στους δεξιους..γεννημενε νικητη.ξαναελα

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ουσιαστικά που δηλώνουν επαγγελματική ή άλλη επίσημη ιδιότητα δεν σχηματίζουν παραγωγικά κάποιον θηλυκό τύπο και χρησιμοποιούν τον τύπο του αρσενικού με το θηλυκό άρθρο για να αναφερθούν σε θηλυκά πρόσωπα. Ο, η Βουλευτής!

Ανώνυμος είπε...

Τάσο μιλάς για την Ιγγλέζη εσύ που δεν ξέρεις που είναι τα μεταλλεία !!!!!
Ε Λ Ε Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε τώρα? Ο,τι της πει το κόμμα το κάνει. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες, ούτε έχει δείξει δείγματα αυτόφωτης παρέμβασης.

Ανώνυμος είπε...

Συριζαιε Ανωνυμε 8.17 πμ σε ποιους δεξιούς σας πούλησε ο Κανταράς δεν μας το λές. Μήπως εννοείς την συνάντηση Γκοντίνου -Ζωγραφου τον Σεπτέμβριο στο γραφείο του Ζωγράφου και την αμέριστη στηριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον νυν δήμαρχο; Και τι τον λες ξαναέλα. Που να ερθει εκεί που φτήνει; Στον ΣΥΡΙΖΑ που προσχώρησε στην δεξια πολιτικη να έρθει. Μάλλον εχεις παθει απο την απομόνωση εγκεφαλικό τραλαλα!

Ανώνυμος είπε...

Χαλκιδικιωτ' αυτα τα προσωπα θα σι σώσνε: Γκουντίνος-Κανδαράς-Ιγγλέση
Γελανε τα τσιμεντα!

Ανώνυμος είπε...

Ποιό ανέκδοτο; Στα ανέκδοτα γελάμε κιόλας.... αυτή μόνο πίκρες έφερε...

Ανώνυμος είπε...

προκαλουν και τα φροκαλα του 2 τοις 100..ελεος.κοπιαστε να μας φτυσετε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.00, οταν μιλας για τον ΓΚΟΝΤΙΝΟ να πλενεις το στομα σου...