Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Λαϊκή Συνέλευση Αρναίας για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι.
Σας καλούμε στη Λαϊκή Συνέλευση της Αρναίας που θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο δημαρχείο της Αρναίας, στην αίθουσα Μητροπολίτη Σωκράτη, στις 6.00 το απόγευμα.
Σεπτέμβρης 2014 – Σεπτέμβρης 2016: Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου η νέα δημοτική αρχή. Ζούμε ήδη δύο χρόνια απραξίας και εγκατάλειψης της περιοχής μας.

Ο δήμος για δύο χρόνια βρίσκεται καθηλωμένος στην απραξία. Η Αρναία για δύο χρόνια παραμένει εγκαταλειμμένη στην αδιαφορία.
Σας καλούμε να ενώσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας και να αντισταθούμε στην αδιαφορία, αδράνεια, ανυπαρξία και ανικανότητα της δημοτικής αρχής. 
  • Να βάλουμε φραγμό στην υποβάθμιση της γενέτειράς μας.
  • Να πάρουμε πρωτοβουλίες για την προκοπή και το καλό του τόπου μας.
  • Ο τόπος, που μας γέννησε και μας μεγάλωσε, αξίζει μια καλύτερη τύχη.
Σας καλούμε και σας περιμένουμε όλες και όλους στην ενημερωτική συνάντηση της 8ης Οκτωβρίου.

ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΟΣΟΝ ΦΩΝΑΣΚΕΙΤΕ , ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

😳 Τον Θεό του δεν έχει ο Πάχτας! 😄

Ανώνυμος είπε...

Οτι να ναι

Ανώνυμος είπε...

Είστε εντελώς αστείοι. Οι εκλογές είναι σε ΤΡΙΑ χρόνια και σεις κάνετε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Τις βαφτίζετε μάλιστα λαϊκές συνελεύσεις μπας και τσιμπήσει κανένα κορόιδο παραπάνω.Θα έχετε και 3-4 βαλτούς να φωνάζουν όπως κάνατε σε άλλες παρόμοιου τύπου παρωδίες που διοργανώσατε σε άλλα χωρια, αν εμφανιστεί κάποιος απο τον δήμο ή θα βγάλετε 3-4 καταγγελτικά δελτία τύπου (έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης, ασέβεια προς τους θεσμούς , ανικανότητα κλπ. κλπ. τα ιδια κάθε φορά δηλαδη) αν η δημοτική αρχή σας γράψει κανονικά και δεν εμφανιστεί όπως ορθότατα έκανε σε κάποιο άλλο χωριό. Τελικά πρέπει να σας πονάει πάρα πολύ που είστε στην αντιπολίτευση. Δεν λέει να το χωνέψετε. Άντε υπομονή. Τρία χρόνια μείνανε ακόμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Περίοδος των" Εθνικοφρόνων" τελείωσε και αυτό "ενοχλεί και πειράζει"πολλούς ακόμα". ¨εχασαν πολλά Αυτοί οι " λίγοι" που ήταν μαθημένοι αλλιως. Κάποτε θα πρέπει να πούμε ονόματα και για την Αρναία και για την περιοχή δίπλα της. Να πούμε για το ποιοί, ήταν οι "ιθύνοντες" αλλά και για το ποιοί ήταν " καβάλα" στα " Ντόιτς" με τα βιολιά , δείχνοντας τα κομμένα κεφάλια των " αντίθετων" Μπορεί κάποιος στο μέλλον να θελήσει να μάθει λεπτομέρειες. ¨ολο και κάποιος ή κάποιοι θα μπορέσουν να τού πουν μερικές λεπτομέρειες.Η σωστή ιστορία γράφεται και από τις δύο μεριές. Έτσι βγαίνει συμπέρασμα.