Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αλαβάνος για κυβέρνηση: «Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα»

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί την σφοδρή κριτική του ο Αλέκος Αλαβάνος«Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».
Ο Αλέκος Αλαβάνος εξάπλωσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για όλα τα έργα που πραγματοποίησε από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα.

«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία», δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος αναφερόμενος στο νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις.
«Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» συνέχισε ο Αλέκος Αλαβάνος, τονίζοντας πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες, γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να που μας την επεσε και ο αλεκος....ο φτωχος πρωην ευρωβουλευτης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε φίλε.. . Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα!!!! Εσύ τί θάκανες??? Αφου χρωστάς και δεν μπορείς να πληρώσεις . . . Απλώς " Σκύβεις .. . και περιμένεις, μήπως το " αφεντικό" θελήσει κάτι λιγότερο!!! Παλιά τα αφεντικά ζητούσαν και "'άλλα" αλλά γι' αυτά τα "άλλα" σήμερα ποιος νοιάζεται??? Βλέπεις τα "ήθη" εξέπεσαν!!!! Και λες, " δε βαριέσαι . . .. Και αν το καταλαβαίνεις,(ελπίζω να το καταλαβαίνεις. . .) " Ο ξεπεσμός αυτός είναι. . .

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα νάξερα τί θάκανες αν ήσουν στην εξουσία με ¨μνημόνια" υπογρααμμένα από προηγούμενες κυβερνήσεις!!! Είναι εύκολο να λές απόξω διάφορα, αλλά αν ήσουν στη "στενή" των υποχρεώσεων, δε νομίζω να έλεγες τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

ποια μνημονια απο αλλες κυβερνησεις ρε συριζαιε γερμανοτσολια. Η κυβερνηση σου υπεγραψε το τριτο και μακρυτερο!

Ανώνυμος είπε...

ο αλεκος..μιλα για χουντες...βρε ουστ δημοκρατες...σας ξερουμε..ειστε οι πρωτοι που τρεχετε στα ΑΤΜ..!