Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Παράταση του διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ για την παραθαλάσσια έκταση στο Ποσείδι Χαλκιδικής

Την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας του διαγωνισμού για την πώληση έκτασης στο Ποσείδι Χαλκιδικής, ανακοίνωσε το ΤΑΪΠΕΔ.

Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων, η ημερομηνία για την υποβολή ερωτήσεων παρατείνεται έως τις 21 Νοεμβρίου και για την υποβολή προσφορών έως τις 28 Νοεμβρίου 2016. Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών έληγε στις 3 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έκταση 160 στρμ. περίπου, με θαλάσσιο μέτωπο μήκους 370 μ., στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Απέχει 105 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 95 χλμ από το Διεθνή Αερολιμένα «Μακεδονία».

Πρόσφατα από το ΤΑΪΠΕΔ δόθηκε παράταση έως τις 25 Ιανουαρίου 2017 για την κατάθεση προσφορών στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την πώληση πέντε κρατικών ακινήτων.

Αρχικά οι προσφορές θα υποβάλλονταν στις 26 Οκτωβρίου στον ιστότοπο ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων epublicrealestate.gr. Τα ακίνητα για τα οποία μετατίθεται η ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι:
  • Ενα παραθαλάσσιο οικόπεδο 150 στρεμμάτων στη Νέα Ηρακλείτσα του Νομού Καβάλας για το οποίο προβλέπεται η πολυετής μίσθωσή του.
  • Τρία παραθαλάσσια οικόπεδα στο Κουτσουνάρι Ν. Λασιθίου προς πώληση
  • Εκταση εμβαδού 213 στρεμμάτων στην Κοσκινού Καλλιθέας Ρόδου Ν. Δωδεκανήσου, προς πώληση

Δεν υπάρχουν σχόλια: