Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα διοίκηση στη Χαλκιδική με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές

Τον ορισμό διοίκησης στην ΕΠΣ Χαλκιδικής με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο, δίνοντάς της την δυνατότητα για τη διενέργεια εκλογών εντός ενός μήνα.

Η απόφαση αυτή σημαίνει το τυπικό τέλος του Αργύρη Βούλγαρη από τη διοίκηση της ΕΠΣ, αλλά και το πέρασμα της Ενωσης στην πλευρά της αντιπολίτευσης.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.
Δέχεται την προσφυγή κατά την κυρία βάση αυτής, κατά της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
Διορίζει προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής), τους: 1) Σταύρο Σαρηγιαννίδη (ΑΕ Ποντίων Πετραλώνων), 2) Θεόδωρο Ευσταθίου (Αετός Φούρκας) 3) Χρήστο Παράσχο (Προποντίδα Μαρμαρά) 4) Ιωάννη Κρεμμύδα (Ελπίδα Πολυγύρου) 5) Νικόλαο Κασάπη (Γερακινή) 6) Κωνσταντίνο Κίτσιο (Νεοχώρι) 7) Νικόλαο Τσιόπουλο (Θύελλα Κρήνης) 8) Κωνσταντίνο Εδιάρογλου (Σήμαντρα) 9) Κωνσταντίνο Γκαντσίδη (Κρήμνη) 10) Αντώνιο Αυταρά (Νέα Καλλικράτεια) και 11) Κωνσταντίνο Μαρκογιάννη (Παλαιοχώρι), με αρμοδιότητα, τη διενέργεια αρχαιρεσιών, εντός μηνός από τον ορισμό του, για την εκλογή Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου, με θητεία έως τη διενέργεια των επόμενων εκλογών κατά το μήνα Φεβρουάριο του 2017, εντός των τασσομένων υπό του καταστατικού της ΕΠΣ Χαλκιδικής, προθεσμιών.
Αναθέτει στο Προσωρινό Συμβούλιο, έως την εκλογή του νέου Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου, τη διενέργεια κάθε πράξης, που διενεργείται και από το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο, για την ομαλή λειτουργία της Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων δε σε αυτές και εκείνων των πράξεων που σχετίζονται με την κανονική και ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων, τον Ορισμό Επιτροπών, την Εποπτεία λειτουργίας της Ένωσης, τη συμμετοχή στις Συνελεύσεις της ΕΠΟ και τον ορισμό Εκπροσώπων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: