Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Συναυλία ενάντια στις εξορύξεις της ΒΑ Χαλκιδικής Θεσσαλονίκη 30/9


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ !!!!! ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!! ΦΤΑΝΕΙ !!! ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΙΕΡΙΣΙΩΤΕΣ!!! ΔΡΟΜΟ Ο ΤΟΛΗΣ!!! ΡΕΣΠΕΝΖΑ ΦΤΑΝΕΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι υπόδικοι συναγωνιστές μας δεν έχουν τα απαιτούμενα χρήματα για τους δικηγόρους και τα δικαστικά έξοδα, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για να πάνε βουλευτής, δήμαρχος και λοιποί συριζαίοι παρατρεχάμενοι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Για λούσα, τουρισμό και αυτοπροβολή δηλαδή, τη στιγμή που υπάρχουν επείγουσες ανάγκες συντρόφων μας που απειλούνται με ισόβια. Οι προχειρότητές τους οδήγησαν σε απανωτές ήττες στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το ίδιο θα συμβεί και στα ευρωπαϊκά.
Ο κατήφορος του συντονιστικού Ιερισσού δεν έχει τελειωμό. Μας έχετε καταστρέψει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ... ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

10:30 αμα πείνας πήγαινε να βρεις δουλεια και οχι θάνατο στους υπόλοιπους,ξυπνήστε η Χαλκιδικη καταστρέφετε απο τα μεταλλεια.ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

AN ΠΕΙΝΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι "αδελφός" με τα κομματοσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία λυσσάξανε για τα οφιτσια...συνεπώς να πάτε στη συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ...

Ανώνυμος είπε...

ουτε πειναω... ουτε θελω να πεθάνω... στην Χαλκιδική !!!!! ΕΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ....... εσύ.. και κάτι άλλοι θα κρυφτείται γιατί κινείστε πίσω από ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ... ενώ εγώ το πολύ ..πολύ να κάνω λάθος σε μερικές γνώμες μου ... ΆΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και χωρίς κακίες σκοπιμότητες ακρότητες και τέτοια......