Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Παρασκευή 30/09/2016 Θεσσαλονίκη - Συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη συναυλια την κανει χωρις να ρωτησει κανεναν το συντονιστικο που ελεγχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για άλλη μια φορα η τοπικη νομενκλατουρα Ιγγλλεζη Ζουμπας και σία καπηλευεται το Κινημα για ίδιον οφελος. Αυτοι που πουλησαν τον τόπο τους για το Κόμμα.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

6:22 Κοιτά πως θα σώσεις τη δουλεια σου γιατι κανεις μπαμ οτι εισαι απο την απέναντι μεριά.Η τοπική κοινωνια θα ειναι εκει για ακομα μια φορα μεχρι τη δικαίωση του αγωνα.

Ανώνυμος είπε...

χρησιμοποιουν και τους καλλιτεχνες που δεν γνωρίζουν. η δεν θελουν να γνωριζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΔΗΜΟ (ΖΟΥΜΠΑ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσένα σε πείραξε ποιο ς κάνει τη συναυλία??? Το μήνυμα που η καθε συναυλία στέλνει το αγνοέις//?

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι υπόδικοι συναγωνιστές μας δεν έχουν τα απαιτούμενα χρήματα για τους δικηγόρους και τα δικαστικά έξοδα, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για να πάνε βουλευτής, δήμαρχος και λοιποί συριζαίοι παρατρεχάμενοι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Για λούσα, τουρισμό και αυτοπροβολή δηλαδή, τη στιγμή που υπάρχουν επείγουσες ανάγκες συντρόφων μας που απειλούνται με ισόβια. Οι προχειρότητές τους οδήγησαν σε απανωτές ήττες στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το ίδιο θα συμβεί και στα ευρωπαϊκά.
Ο κατήφορος του συντονιστικού Ιερισσού δεν έχει τελειωμό. Μας έχετε καταστρέψει.

Ανώνυμος είπε...

Το ΣΥΡΙΖΑ αποτελεσε το Δουρειο Ιππο για το κινημα...οτι δεν καταφερε η δεξια το καταφερε η "αριστερα" του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδη την αποδομηση του κινηματος... ήξεραν οι Γερμανοι οτι οι υπαλληλοι τους του νεοΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και μνημονια θα υπεγραφαν και τα κινηματα θα διελυαν...

Ανώνυμος είπε...

...