Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ 21 – ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την Πέμπτη 9 Ιούνη 2016 ξεκινά η δίκη των 21 συναγωνιστών κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής για την υπόθεση του εμπρησμού στο εργοτάξιο των Σκουριών, η οποία αποτέλεσε την απαρχή γενικευμένων διώξεων στην περιοχή.
Για την πραγματοποίηση της «με κάθε κόστος επένδυσης» εξαπολύθηκε άγριο κυνηγητό εναντίον των κατοίκων, με καταδρομικές επιχειρήσεις στα χωριά, μαζικές προσαγωγές, ανακρίσεις χωρίς δικηγόρους, παράνομη λήψη DNA. Όλα αυτά με σκοπό την καταστολή κάθε αντίστασης της τοπικής κοινωνίας, που αγωνίζεται για τη ζωή, το περιβάλλον, το νερό και την αξιοπρέπεια.
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και καλούμε τα μέλη μας σε νυχτερινή διαμαρτυρία στην πλατεία Αριστοτέλους Τετάρτη 8 Ιούνη  και την επόμενη μέρα όλοι μαζί στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.Την ίδια μέρα δικάζεται στον Πολύγυρο ο συγχωριανός μας αγωνιστής μπαρμπα-Θόδωρος, επειδή διαδήλωνε εναντίον της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακίσουν δύο συναγωνιστές μας, και στον οποίο δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας.

                      Οι Σύλλογοι
Σύλλογος Γυναικών Μεγάλης Παναγίας
Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης Παναγίας
Ιππικός Σύλλογος Μεγάλης Παναγίας
Δασικός Συνεταιρισμός Μεγάλης Παναγίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9D9%CE%95%CE%A9%CE%9E%CE%9C-04%CE%9E?inline=true

διακοπη γηροκομείου

Ανώνυμος είπε...

OXI ΔΙΚΑΖΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΟΡΟΥΝΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΗΣΜΟ ΣΗΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΗΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟΥ. ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΗΚΑΙΟΣΗΝΗ.