Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Ευθ. Καρανάσιος: Δεν ζητάει εκλογές η ΝΔ, αλλά η κοινωνία

Εμείς προτείνουμε τομές και μεταρρυθμίσεις, με μείωση δαπανών και φόρων ώστε να έρθουν επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, σε αντίθεση με την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που φέρεται να είναι «αλλεργική στις επενδύσεις».
Δεν ζητά εκλογές η ΝΔ αλλά, «ζητά η κοινωνία η οποία βρίσκεται σε απόγνωση για να φύγει το συντομότερο η κυβέρνηση της αυταπάτης».
Αναφορικά με την ψήφιση του «πολυνομοσχεδίου» και την απόφαση του Eurogroup είναι πολύ υψηλοί οι φόροι και βαριά τα νέα μέτρα. Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει πολύ βαρύ λογαριασμό με αυτή την υπερψήφιση.

Συγκρίνοντας τον μηχανισμό διόρθωσης που ψηφίστηκε, με αυτόν που είχαμε ψηφίσει επί κυβέρνησης Σαμαρά, ο τελευταίος ήταν «σωστός» διότι αφορούσε περιστολή καταναλωτικών δαπανών «μόνον και όχι κόψιμο μισθών και συντάξεων».
Με την απόφαση για το χρέος, η κυβέρνηση πέτυχε τη μεταφορά της συζήτησης το 2018 και μάλιστα όχι για ελάφρυνση αλλά αν παραστεί ανάγκη βάση της τότε εξέτασης βιωσιμότητας του χρέους για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας.
Τέλος, η ΝΔ συμμερίζεται πλήρως το αίτημα της κοινωνίας για εκλογές όπως τόνισε και ο πρόεδρος, Κ.Μητσοτάκης: «είμαστε υπέρ των εκλογών γιατί το κόστος των εκλογών είναι μικρότερο από το κόστος της παραμονής αυτής της κυβέρνησης».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΠΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕς . Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ,

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιά χώρα ζούσες κυριε καρανάσιο δεν περνάει το δούλεμα πιά πάρτε το χαμπάρι

Ανώνυμος είπε...

Για να ξαναρθεις εσυ ρε καρανασιο...?. ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σύντομο ανέκδοτο ... οι κοινωνία θέλει...

Εσείς καμία ευθύνη ... ο κόσμος σας ψηφίζει ... ο κόσμος φταίει ....Εσείς καμία ευθύνη ....


Δείτε https://www.youtube.com/watch?v=XXLj-GtAxiY είναι
η Ντόρα Μπακογιάννη απέναντι στον Πάνο Σκουρλέτη στον ενικό με το Νίκο Χατζηνικολάου (4/4/16)

Δες τε στο 1 ώρα και 34 έως 1 ώρα και 42 πολίτης ρωτάει και η κ.Μπακογιάννη απαντάει ....θαυμάστε .....σε όλα εμείς φταίμε ....

Αυτοί είστε ....


Ανώνυμος είπε...

Μηρυκασμός πολιτικών σκέψεων και πρακτικών που οδηγούν στα ίδια αδιέξοδο!