Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου στην Όλυνθο.

Αντιπροσωπεία της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πολυγύρου αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Τάσο Κανταρά, τον δημοτικό σύμβουλο Αργύρη Τσινά και τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Κώστα Βαγιωνά, είχε συνάντηση με το τοπικό συμβούλιο της Ολύνθου το οποίο απαρτίζεται από τον πρόεδρο Νίκο Αυγέρη και τους συμβούλους Μανώλη Αναστασιάδη και Πρόδρομο Κεχαγιά.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο δημ. σύμβουλος Άγγελος Ζαβράκογλου. Κατά την συνάντηση έγινε ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή. Τις ανάγκες της περιοχής για αντιπλημμυρικά έργα, αποχετευτικό δίκτυο, οδικές παρεμβάσεις. Αλλά και για τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, η αναγκαία γραμματειακή υποστήριξη, ο προγραμματισμός της συντήρησης των δρόμων κλπ. Από τη μεριά του ο Τάσος Κανταράς ευχαρίστησε το τοπικό συμβούλιο για την ουσιαστική ενημέρωση και συνεργασία και υποσχέθηκε να συμβάλλει από την θεσμική θέση της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν την Όλυνθο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο γεννημενος νικητης ας επιστρεψει ξανα στη μοναξια του 2 τοις εκατο.....

Ανώνυμος είπε...

βαστα εσυ τουλαχιστον τασο ...γιατι φαγαμε πουλημα....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ από τί??? Όταν είσαι Ξάπλα, ποιον πας να ανατρέψεις???Οι ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ δεν γίνονται από τον καναπέ. Για να ανατρέψεις κάποιον ή κάποια κατάσταση, σκέφτεσαι, τα βάζεις κάτω, και καταλήγοντας στο . ."Καλά είμαι κι' ετσι, άστο και βλέπουμε" δεν πας παραπέρα. Οι πολύ βολεμένοι θέλουν την ανατροπή.ΟΙ μέτριοι, βολεύονται και με λίγα. Και τα τσιράκια, περιμένουν τις επιδοτήσεις και δε ρωτούν από πού προέρχονται αυτές.