Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Σοφία Σακοράφα προς χλιμίτζουρες της εξουσίας: "Θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή"

“Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε –και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.
Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με "βαριά καρδιά", βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

Είναι μεγάλη η οδύνη του λαού μας, είναι τεράστιο το πολιτικό σοκ που έχετε προκαλέσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αξιοποιείτε αυτή την οδύνη, αυτό το σοκ, προκειμένου να περάσετε όλα όσα δεν μπορούσε να περάσει κανείς άλλος.
Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί.
Τότε θα τα πούμε!”

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Χ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

4.04 Tι εγινε? Πηρες σβαρνα τις αναρτησεις και τρολαρεις τους παντες? Σε κοβω για δουλευταρα Δ.Υ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΙΚΑ-ΟΑΕΕ ΜΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 60 ΕΤΩΝ. ΕΡΓΑΣΘΗΚΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.