Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

"Ο Τσίπρας φόρεσε την κουκούλα και πήρε το τσεκούρι, ως δήμιος του λαού, να αποτελειώσει όσα δεν πρόκαμαν οι προηγούμενοι"

Αν ο Αλέξης Τσίπρας εννοούσε όσα έλεγε κάποτε, θά `πρεπε νά 'χε παραιτηθεί. Αντ' αυτού, φόρεσε την κουκούλα και πήρε το τσεκούρι, ως δήμιος του λαού, να αποτελειώσει όσα δεν πρόκαμαν οι προηγούμενοι. 
Ειδικά όσοι και όσες αγωνιστήκαμε για την εκλογή του στην Πρωθυπουργία, το Γενάρη του 2015, έχουμε την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, να μη σιωπήσουμε ούτε λεπτό μπροστά στη συνεχιζόμενη οικονομική και κοινωνική γενοκτονία. Το επιχείρημα να μην έρθουν οι προηγούμενοι συγκινεί πια λίγους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το ίδιο με αυτούς που καμώνεται πως έδιωξε. Φαυλότητα, αναξιοκρατία, καθεστωτισμός.Και φυσικά, το ίδιο πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από τα Μνημόνια μεταφρασμένα στα ελληνικά. 
Η νέα γενιά (όσες και όσοι δε μετανάστευσαν ακόμα) και ο κόσμος της εργασίας ας δώσουμε ένα τέλος σε αυτόν τον περιφερόμενο θίασο που έχει ακόμη το θράσος να αυτοαποκαλείται Κυβέρνηση της "Αριστεράς". 
Αν η αληθινή Αριστερά ήταν υπαρκτό πρόσωπο θα έπρεπε να είχε καταθέσει προ πολλού αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση!
Γιώργος Παραλής

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παραλή( και μακάρι να είσαι και Παραλής, τουτέστιν κονομημένος" . Με τόσο χρέος , βρες εσύ κάποιον στα χρόνια Μ.Τ (μετά Τσίπρα) που με μαγικό ραβδί, να μπορέσει να " ξεχρεώσει" το χρέος που δημιούργησαν " άλλοι" και αυτοί οι '"άλλοι "μένουν στο απυρόβλητο. Γ' αυτούς τους "άλλους" αμύνεσαι??? ΄Ντε και θα γίνουν εκλογές, θα " πέσει" ο ΣΥΡΙΖΑς " και θα βγεί ο μεγαλομάτης Κυριάκος. Οι Δανειστές, θα μάς χαρίσουν τα χρωστούμενα??? Επ' αυτού κάνε τον κόπο και πες κάτι. Τα βασικά Μνημόνια όλοι, μα όλοι τα υπόγραψαν, και τώρα " κάνουν πίσω" . Και ξέρετε εσείς, κάνουν πίσω προς άγραν ? πελατείας" Ή μήπως δεν είναι έτσι??? Μεταξύ μας μην κρυβόμεθα!!!!! Στο επόμενο σχόλιο θα απαντήσω επώνυμα. .

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Γιώρ! Κι ας τσ πειράζ η αλήθεια τα βολεμένα συριζίδια! Τρέμνε που θα χάσνε την κτάλα..

γαλαρνός είπε...

ο τσιπρας μπηκε στο γηπεδο και παιζει μπάλα......άλλοι την κοπάνησαν...
η κερκίδα είναι πιο καλή....λες και κάνεις ότι θέλεις κι ΄΄οτι νάναι...

Ανώνυμος είπε...

Παιζει μπαλα και τα κονομανε οι καρανικοι στις πλατες του λαου. Τραβα για βρουβες ρε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ 2009 Η ΧΩΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ, ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009 ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.Η ΧΑΡΑΞΗ ΝΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ) ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΟΥΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ.ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΑΝ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιωρ' με φόντο την ΕΡΤ φωτογραφίζεσαι; Κατανοητό και το δικό σου αναπτυξιακό πρότυπο...