Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΙΕΡΙΣΣΟΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ & ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο ορεινός οικισμός που ανακηρύχθηκε ιστορικός οικισμός επισήμως από την πολιτεία με αρκετά παραδοσιακά κτίσματα παρακάμπτεται σε αγώνα ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ για να αρχίσουν όλα και να καταλήξουν στην παραλία της έδρας του Δήμου.
Τι είδους ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ είναι αυτή? Αραγε και ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ που προς τιμή του ονομάστηκε το επετειακό αυτό έτος θα σκεφτόταν όπως η εμπαθής Δημοτική μας αρχή? Περαστικά μας!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ομορφόπαιδα τα Στάγειρα που είναι; Δεν υπάρχουν για εσάς;

Ανώνυμος είπε...

12:05. Όλη η ιδέα ήταν και υλοποιήθηκε σε μεγάλο μέρος, από ιδιώτη που έχει την ομάδα ποδηλασίας Ιερισσού. Το ίδιο και οι αγώνες δρόμου και οι ιππασία. Ας κάνουν κάτι και οι πολίτες της Αρναίας!

Ανώνυμος είπε...

12:05
Οι αγώνες αυτοί καθώς και οι ιππικοί αγώνες και οι αγώνες αντοχής γίνονται με ιδιωτικές πρωτοβουλίες που εντάσσονται στα Αριστοτέλεια.Μπορείτε και εσείς στην Αρναία να πάρετε πρωτοβουλίες. Έρχεται μάθει να τα περιμένετε όλα από τον δήμο!

Ανώνυμος είπε...

12:05
Σοβαρέψου!
Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την ομάδα ποδηλασίας Ιερισσού και την διαδρομή την χάραξε η ομοσπονδία.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ!
Νισάφι με τον τοπικισμό σας!
ΥΓ: Έχουμε ακόμα αγώνες δρόμου και σκυταλοδρομίας καθώς και ιππικούς αγώνες που διοργανώνονται πάλι από ιδιώτες. Έχουμε επίσης θεατρικές παραστάσεις, αντάμωμα χορευτικών συλλόγων και πλήθος άλλες εκδηλώσεις ΟΛΕΣ με ιδιωτική πρωτοβουλία συλλόγων. Αν θέλετε κάτι δημιουργήστε το όπως η Ιερισσός και μη περιμένετε τα πάντα να τα κάνει ο δήμος για σας!

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα, πια, στις αυταπάτες, ή με την Κατίνγκω, ή με τους Γαλάτες

Ανώνυμος είπε...

Αν συμβαίνει, όπως αναφέρουν σχολιαστές, αγώνες που εντάσσονται στα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ να γίνονται με ιδιωτικές πρωτοβουλίες και χωρίς την ενεργό συμμετοχή στο σχεδιασμό, αλλά και την έγκριση του Δήμου, τότε αξίζει να δοθεί το «χρυσό βατόμουρο» στη διοίκηση του.