Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Η χώρα της ΣΑΠΙΛΑΣ, της ΞΕΦΤΙΛΑΣ, της ΛΑΜΟΓΙΑΣ, των διαφόρων ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ και ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Αυτή, είναι η «φωτογραφία» της Σύγχρονης Ελλάδας, της Ελλάδας των διαφόρων «γενεών», όπως για παράδειγμα του Πολυτεχνείου, κλπ.
Συνέλληνες, κατά γενική μαρτυρία, τα τελευταία πενήντα χρόνια, η χώρα μας πέρασε ένα σωρό «περιπέτειες» χάρη στους πολιτικούς της οι οποίοι φρόντισαν με κάθε επιμέλεια να την «βάλουν μέσα», άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Και φτάσαμε στα χρόνια της προόδου, από το 1980 και μετά, που εκεί πλέον άρχισε το μεγάλο ΠΑΝΗΓΥΡΙ των … «σύγχρονων» κυβερνήσεων, οι οποίες στο ΜΟΝΟ που διέφεραν, ήταν η «απόχρωση» τους, έτσι για να τους ξεχωρίζουμε ρε παιδί μου, ΠΟΙΟΙ είναι οι «δικοί μας», και ΠΟΙΟΙ οι «άλλοι».Και περνούσαν τα χρόνια, και ΠΟΛΛΟΙ και διάφοροι τα «κονόμαγαν» στις πλάτες αυτού του κράτους, και η χώρα, για να μην το ξεχνάμε ΖΟΥΣΕ, ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, τα οποία δανεικά, είναι φυσικό ΑΥΤΟΙ που σου τα δίνουν, να τα ζητήσουν πίσω! Δεν στα χαρίζουν ρε φίλε επειδή είσαι ομορφόπαιδο…..
Και βλέπουμε Συνέλληνες, το ζούμε, ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, να γίνονται «ξαφνικά» πλούσιοι ορισμένοι, από εκεί που δεν είχαν να φάνε, να αποκτούν σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις εντος και εκτός Ελλάδας, τα βλέπουμε αυτά από τη μια, και από την άλλη, βλέπουμε το κράτος να διαλύεται, να ξεπουλιέται, ΓΙΑΤΙ;
Γιατί οι τοκογλύφοι από τους οποίους μάθαμε να ζούμε με τα χρήματα τους, θέλουν τα … «μπικικίνια» πίσω. Βέβαια, παρέλειψα να πω πως ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, τα «πάρτι» της κονόμας και της λαμογιάς, έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα από την μια να γεμίζουν τσέπες πολιτικών και παρατρεχάμενων, και από την άλλη, να πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, που για να πούμε τα σύκα, σύκα, και τη σκάφη σκάφη, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ….
Μήπως δεν είναι έτσι Συνέλληνες;
Και αυτοί φυσικά, κοίταζαν, και κοιτούν την πάρτη τους, την κονομησιά, την καρέκλα τους, διαλύοντας τα πάντα.
Να μια φρέσκια ειδησουλα, όχι πως γίνεται τώρα γνωστή δηλαδή, αλλά λέμε, ΤΩΡΑ και καλά βγήκε στο φως…
«ΥΓΕΙΑ: Έδιναν 840.000/ετος σε εργολάβο καθαριστήριο, όταν στα υπόγεια του ΑΤΤΙΚΟΥ Ν/Σ είχαν καινούργια πλυντήρια!
Ενώ οι διοικήσεις των νοσοκομείων υλοποιώντας τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας καταφέρνουν να εξοικονομούν χρήματα εις βάρος των αντικρατικών αντιλήψεων, σύμφωνα με καταγγελίες στα υπόγεια του Αττικού Νοσοκομείου βρέθηκαν συσκευασμένα επαγγελματικά πλυντήρια και πάνω από 2.000 κλινοσκεπάσματα. Τα πλυντήρια είναι ικανά να πλύνουν πάνω από 2.000 σεντόνια την ώρα, ενώ επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των νοσοκομείων της Αττικής. Το ίδιο και τα κλινοσκεπάσματα.
Κι όμως, τα κλινοσκεπάσματα του νοσοκομείου δίνονταν από την προηγούμενη διοίκηση για πλύσιμο σε ιδιωτικό καθαριστήριο με κόστος 840.000 ευρώ τον χρόνο. Κάπως έτσι δούλευε το σύστημα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στη δημόσια υγεία και κάπως έτσι έμπαιναν μέσα τα νοσοκομεία στα χρόνια του Λοβέρδου, του Γεωργιάδη και του Βορίδη.

Πέτρος Κατσάκος»
ΠΗΓΗ: olympia.gr
Αυτό υποτίθεται ΤΩΡΑ το ανακάλυψαν (εδώ και χρόνια κάποιοι τα φωνάζουν αλλά κάποιοι άλλοι πετούσαν χαρταετό)..
Να λογαριάσω, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ;
Θα χάσω το μέτρημα…. Για να μην κάνω αναφορά και στις «προμήθειες» ΟΧΙ ΜΟΝΟ από τους εργολάβους, αυτά είναι τα «ψιλά», αλλά από φαρμακοβιομηχανίες κλπ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΘΑΨΑΝ ΣΑ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΟΣΟ ΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: