Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Εργαζόμενοι Μεταλλείων Κασσάνδρας: «κ. Μυλόπουλε καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε»

Ο κ. Μυλόπουλος, ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ3, που έγινε γνωστός στο πολιτικό προσκήνιο πολεμώντας την μεταλλευτική επένδυση και το ψωμί χιλιάδων κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής συνεχίζει να προκαλεί μην αρκούμενος στην κεφαλαιοποίηση της αντιμεταλλευτικής δόξας του, ως νυν προέδρου της ATTIKO ΜΕΤΡΟ.
Για ακόμη μια φορά έπιασε στο στόμα του με προσβλητικό τρόπο ένα έργο πνοής και ανάπτυξης για όλη την Χαλκιδική και τη Βόρεια Ελλάδα λέγοντας πράγματα τα οποία αφενός μεν δεν ισχύουν και αφετέρου δε δεν τα ξέρει, καθώς μόνο από φωτογραφίες γνωρίζει τις Σκουριές, αφού ποτέ του δεν μας έχει επισκεφτεί.Εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη και εργαζόμενοι ταυτόχρονα στα  Μεταλλεία Κασσάνδρας εργαζόμαστε σ’ ένα έργο που όχι μόνο δεν λεηλατεί και ούτε «ξεσκίζει» τον τόπο μας, όπως ψευδώς ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του. Το αντίθετο συμβαίνει. 
Συμμετέχουμε με υψηλό αίσθημα συνείδησης και ευθύνης σ’ ένα έργο που αξιοποιεί τα κοιτάσματα του πλουσιότερου ίσως μεταλλευτικού δυναμικού της ΝΑ Ευρώπης σεβόμενοι ταυτόχρονα τόσο το περιβάλλον, όσο και τον παράγοντα εργαζόμενο και άνθρωπο.
Συνιστούμε στον κ. Μυλόπουλο να μας επισκεφτεί για να αποκτήσει επιτέλους προσωπική εμπειρία και να μην λέει ότι να ναι μόνο και μόνο για να αποκτάει δημοσιότητα από το μαξιλάρι που προσφέρουν οι πλάτες μας και οι Σκουριές.
Ας καταλάβει επιτέλους ότι το μοντέλο του κρατικοδίαιτου κηφήνα τείνει να «εξεμετρήσει» το βίο του. Παραμένει ακόμη από εκείνους τους τυχερούς. 
Οι Σκουριές που υποβιβάζει και οι εργαζόμενοι τους τον θρέφουν παχυλά με τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές τους. 
Γι’ αυτό είναι καλύτερο να συνεχίζει να μασάει παρά να μιλάει. 

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας  “Αγία Βαρβάρα”
Ο πρόεδρος
                                              Γεώργιος Χατζής                                                                                     Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας
Ο πρόεδρος
Χρήστος Ζαφειρούδας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει ο Μυλοπουλος!..αλοιμονο σε σας που οταν τα καταλαβετε θα ειναι αργα...και να ειστε βεβαιοι οτι πρωτα εσεις θα ξεσηκωθειτε εναντια στους καταστροφεις του τοπου...αλλα τοτε ισως να ειναι αργα..

Ανώνυμος είπε...

αυτο που θα γινει στο τοπο μας ειναι αποεπενδυση,θανατος,καταστροφη ανθρωπων γης,θαλασσας για παντα.Μα ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι η αναγκη τους για δουλεια τωρα θετει σε κινδυνο την υγεια τους την υγεια μας και το μελλον του τοπου.Αυτο που γινεται εκει ειναι χρυσοφορος πηγη για τους χρυσοθηρες τα αρπαχτρικα και τους πολιτικους που τους καλυπτουν.
Τσιπρα ψαξτους ολους να εξιλεωθεις,φερε το θεμα στην βουλη