Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου

Με αφορμή την παραπληροφόρηση και τις ανυπόστατες διαδόσεις, που αφορούν τη φετινή υποβολή δηλώσεων για το Ο.Σ.Δ.Ε. είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους παραγωγούς μας για τα παρακάτω:

1. Λόγω της εμπειρίας και της αποδεδειγμένης ικανότητάς της, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου – Α.Σ. είναι πιστοποιημένος φορέας Β βαθμού με αρμοδιότητα, εκτός των άλλων, και ελέγχου των λαθών των δηλώσεων που θα υποβληθούν από κάθε φορέα.
2. Το κόστος απ’ ευθείας υποβολής δήλωσης στους φορείς Β βαθμού περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες από αυτούς τους φορείς ενέργειες (διορθώσεις, μεταβολές, χορήγηση αντιγράφων κ.λ.π.) οι οποίες πιθανόν να χρειαστούν μέχρι και το τέλος της διαδικασίας και την πληρωμή του δικαιούχου.

3. Η υποβολή των δηλώσεων σε εμάς γίνεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών, στην έδρα μας, ή σε ειδικά εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας ανά τοπική κοινότητα, που, μόνον αυτοί, χορηγούν το τιμολόγιο της αναδόχου GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. Οποιαδήποτε άλλα τιμολόγια ιδιωτών δεν έχουν σχέση με την ΕΑΣ Πολυγύρου ως πιστοποιημένο φορέα Β βαθμού.
4. Η υπόθεση των κοινοτικών ενισχύσεων είναι πολύ σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους μας. Δεν είναι εποχές για απώλεια χρημάτων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που το κόστος είναι αρκετά αρμυρό και ιδιαίτερα για τους μικρούς καλλιεργητές.

Ανώνυμος είπε...

και να γινόταν και σωστή δουλειά.....

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ 4.07, πρέπει να πάμε στα παραμάγαζα. Αυτοί ξέρουν.