Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Πόσο ...Φίλης μπορεί να είναι ο ανθρωπάκος;


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕριμένατε κάτι καλύτερο από αυτη την αλητεία που είναι στη κυβέρνηση εσείςπου τους ψηφίσατε; Όλοι αυτοί είναι τα καλά τους τα παιδιά οι ψηφοφόροι τους. Φυσικά όταν έχεις Υπουργό Παιδείας άτομο που δεν μπόρεσε, αν και κομματικός, να πάρει πτυχίο στην Ελλάδα σημαίνει ότι είναι σκερβελές με πτυχίο. Άντε Φίλη να σε δούμε και Πρωθυπουργό !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

στην ιδια γραμμη με τον ανθιμο και τον αμβροσιο.....τα νεα ηθη της ψευδοαριστερας...που μιλα για τον φιλη....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ? ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΕΥΑΝΕ.ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποια ακριβώς είναι η λύση στο πρόβλημα? Το συγχωροχάρτι? Οι λύκοι γίνεται να φυλάν τα πρόβατα?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτοί που σήμερα μας κυβερνούν δεν είναι το παλιό φαύλο ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ (ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ).ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 8.36 ΠΜ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΔ.ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ 9.14 ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ?