Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Ένας δρόμος που πρέπει να συντηρηθεί...

Κάτοικος της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής διαμαρτύρεται για την κατάσταση του δρόμου και μας στέλνει και τις 2 φωτογραφίες.
Μεταξύ άλλων μας γράφει: "Είναι ο κεντρικός (άκουσον άκουσον) δρόμος όπου περνάει το ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ !! Η στάση φαίνεται πως έχει καταντήσει. Ο δρόμος πλέον δεν είναι ούτε για τρακτέρ...." και συμπληρώνει: "Απορώ πότε θα ευαισθητοποιηθεί ο υπεύθυνος του ΔΗΜΟΥ να ασχοληθεί. Έφτασε το χωριό να κάνει εθελοντική εργασία για να καθαριστεί... "
17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο/η αγαπητός/ή κάτοικος της Μεταμόρφωσης έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για την κατάσταση του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο και όχι μόνο σημείο. Σύντομα θα υπάρξουν εργασίες ασφαλτοστρώσης στο χωριό. Δυστυχώς όμως και θα πρεπε να το γνωρίζει, η Πολιτεία δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της όσο αναφορά τις χρηματοδοτήσεις, με αποτέλεσμα τα παράπονα να τ ακούν οι αιρετοί,οι οποίοι βγαίνουν αναξιόπιστοι εξαιτίας της αναξιοπιστίας της πολιτείας!
Ματέας Γιώργος αντιδήμαρχος Ορμυλίας.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία δικαιολογία κ Ματέα. Παντα φταίνε οι άλλοι! Οι δικές σας οι ψευτουποσχέσεις δεν φταίνε!

Ανώνυμος είπε...

Τις υποσχέσεις του σύριζα τις ξεχάσετε 9:59??? Θίχτηκες κιόλας....

Ανώνυμος είπε...

9:59 πρέπει να σαι πολύ Συριζαίος!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 5 Μαΐου 2016 9:59 Έχω παρακολουθήσει ομιλίες των δημοτικών συμβούλων ουδέποτε έδωσε υπόσχεση ο κ.Ματεας κ δεν την υλοποίησε πάντοτε ότι υπόσχεται το πραγματοποίει.Ενημερώσου και μετά βγάλε κατηγορητήριο εναντίον του.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τα όσα είπε ο κύριος αντιδήμαρχος , παραθέτω τα εξής :
Η πολιτεία ειναι αναξιόπιστη σε όσους είτε δεν μπορούν είτε δεν εχουν τον τροπο η τις γνωριμίες να ζητήσουν πράγματα για τον τόπο τους .καλο θα ηταν όσοι "αιρετοί " δεν μπορούν να βρουν αυτούς τους τρόπους η δεν εχουν τις ικανότητες , να μην ασχολούνται με τα κοινά . Η ίδια αναξιόπιστη πολιτεία όπως λέτε έχει πλήρως διαμορφώσει και εξελίξει όλο το οδικό τμήμα των χωριών Σαρτη , Μεταγγιτσιου , Παρθενώνα (οικισμού). Έχει ανθρώπους να καθαρίζουν και βα συντηρούν τα συγκεκριμένα χωριά και τους περιβάλλοντες χώρους . Έχει υπεύθυνους γηπέδων και στα δυο πρώτα χωριά. Η ίδια αναξιόπιστη έχει παραδοσει το κλειστό της Νικητής , έχει αναδείξει όλη τη νικητή στα οδοστρώματα εντός χωριού . Η ίδια πολιτεία παρέδωσε το κλειστό Μάρμαρα , προσεχώς το κλειστό Συκιάς . Η ίδια αναξιόπιστη καθαρίζει καθε μέρα την παραλια Πολύχρονου, Κρύοπηγης , Πευκοχωρίου, τους καλοκαιρινούς μήνες !!! Η ίδια πολιτεία έκανε έργα σε Παλιουρι , Σιβηρη . Ηιδια έδωσε 450000 ευρώ στο κλειστό Πολυγυρου και 250000 στο γήπεδο Καλυβων . Η ίδια αναξιόπιστη πολιτεία έκανε την Αφυτο το ωραιότερο χωριό της χαλκιδικης .
Άρα λοιπόν , πρεπει να βρείτε τους τρόπους να απαιτείτε αλλιώς πάτε σπίτια σας. Η Μεταμορφωση ουτε ενα ευρώ δεν έχει αναπτυχθεί απο το δήμο και απορώ πως δεν σας εχουν κυνηγήσει όλους σας ακόμη !! !!!
Το χωριό καθαρίστηκε με εθελοντική εργασία και όχι όπως έταξαν οι Μαυρογιαλούροι του δήμου ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ , ενώ και για το γήπεδο τα ίδια έκαναν .
Παρατηστε τα αφού τα έχετε ήδη παρατημένα !!!
Γιάννης ΑΘΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Αθυρε τα πολλά λόγια είναι φτώχια και έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Ά.Ε

Ανώνυμος είπε...

Α.Ε ο κυριος μιλαει με υπογραφη και ονομα. Αν θελετε να λαβετε μερος στη συζητηση με αιχμηρα σχολια απαντηστε με το ονοματεπωνυμο σας για να "χορεψουμε" ολοι με αυτα τα τραγουδια και οχι με τα αρχικα σας. Αλλα βεβαια σας αρεσει κι εσας το κρυφτουλι!

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΑΘΥΡΕ ΕΞΑΙΤΊΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΝΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ,ΈΡΓΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΏΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΈΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΆΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΈΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΙΩΝ. ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΌΣ ΚΑΤΕΒΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΛΎΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ!
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ ΔΙΆΒΑΣΑ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΜΕΛΈΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ "ΙΚΑΝΟΊ" ΣΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΆΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΌΚΡΙΕΣ!! ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης ΑΘΥΡΟΣ ψηφισες Τσιπρα και κάνει μπαμ από χιλιόμετρα πρώτων, δεύτερων ενημερωσουν ότι το παρεακι που ψήφισες σήκωσε ταμειακά διαθέσιμα των δήμων των νοσοκομείων και φυσικά ότι άλλο βρει θα"σηκώσει" για να πληρώσει συντάξεις μισθόυς, .και το τελευταίο πράγμα που θα τον νοιαξει είναι αυτά που λες εσύ, κάτσε λοιπόν σπιτάκι σου εσύ δες τηλεόραση και ενημερώσου, Φαε και την αριστερή Συριζέϊκια ανάπτυξη στην μάπα, Καληνύχτα Μπατμαν

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνει το λάθος η μεταμόρφωση και φύγει από το Δήμο Πολύγυρου θα πει το νερό νεράκι. Τα δόντια σας με εμφιαλωμένο θα τα πλένετε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΑΡΆ τα δεκάδες φορτηγά που σας κουβαλούν άμμο στις παραλίες σας , εθελοντές είναι? Γιατί Δήμος Πολυγύρου γράφουν στις πόρτες!

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΑΘΥΡΕ έγραψες ένα στρέμμα κείμενο για να μας αποδείξεις ότι η πολιτεία είναι αξιόπιστη?
Έχει κάνει κάτι από αυτά που έχει υποσχεθεί?
Προχθές ο Σκουρλετης υπόγραψε να ξεκινήσουν οι εργασίες στις Σκουριές που μας έλεγαν πως θα κλείσουν την άλλη μέρα της εκλογής τους!
Μήπως δε ζεις στο ELLADA?
Αν ζεις και εξακολουθείς να βλέπεις την πολιτεία αξιόπιστη να μας στείλεις την συνταγή από το ρόφημα που πίνεις, για να την δούμε την αξιοπιστία και μεις!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος7 Μαΐου 2016 - 11:29 μ.μ. Ο κάτοικος της Μεταμόρφωσης που ανέβασε το άρθρο είναι ανώνυμος.Επίσης και συ μου απαντάς κατακρινοντας την ανωνυμία μου και την ίδια στιγμή Εσύ ο ίδιος ούτε καν τολμας να βάλεις τα αρχικά σου.Οι μαγκιές οπότε αλλού Όχι σε μένα.Ά.Ε

Ανώνυμος είπε...


Καλημερα σας
Και που σας απαντάω μεγαλη σας τιμη.
Μη μου παριστάνετε εμένα τους γνωστές γιατι δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Ο ενας μιλάει για κομματα ο άλλος οτι δήθεν γίνονται έργα πνοής !!! Ο άλλος γνωρίζει την ΡΟΗ των ταμειακών διαθεσημων εσείς έπρεπε πτυχιούχοι στο Harvard να ήσασταν μάλλον . Για το νερό που γράφεις εσυ εμεις τουλάχιστον τα πλένουμε τα δόντια μας . Ειστε εκτός απο τραγικοί και αξιολύπητοι . Έχετε κολλήσει στα κομματα που σας εχουν γραμμένους . αλλος λέει για δεκάδες φορτηγά , μάλλον με παρανοϊκούς έχω να κανω . Θα έρθω να σας γνωρίσω σε ενα προσεχές δημοτικό συμβούλιο .
Ε μην ξανά υπογράφω

Ανώνυμος είπε...

Υποψιαζομαι οτι οσοι κρυβεστε πισω απο την ανυνυμια των σχολιων σας στελνουμε για τσιγαρα και ειστε παιδια της φαπας! Δεν εξηγειται αλλιως!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Κ.ΑΘΥΡΕ Η ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΌΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΈΠΕΙΣΕΣ!
Είπαν ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΜΝΗΜΌΝΙΑ- ψήφισαν μνημόνια.
ΔΕΝ ΠΟΥΛΆΜΕ ΛΙΜΆΝΙΑ Κ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΑ - τα πούλησαν.
ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΈΣ- λειτουργούν.
ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΎΝ ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ- μέχρι εξόντωσης η φορολόγηση.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- έπεσε κι αυτό.
ΘΑ ΕΝΙΣΧΎΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΑΙΔΕΊΑ- ολοήμερο άντε γεια.