Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ: TO ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΠΙΟΝΙ

Στον κύριο τίτλο της Realnews της Κυριακής (17/4), ο μνημονιακός Αλέξης Τσίπρας "απειλεί" με παραίτηση και εκλογές, αντιγράφοντας ακόμη και το Σαμαρά που έλεγε "φεύγω και διαπραγματευθείτε με τον Τσίπρα" (κακόγουστη αντιγραφή...!) και ακριβώς από κάτω και...αριστερά ο Βούτσης...του ασκεί κριτική δηλώνοντας πως..."Δεν είναι υπεύθυνη στάση να σκέφτεται κάποιος εκλογές"! 
Σιγά μην αφήσουν οι δανειστές να φύγει ο Αλ. Τσίπρας, τώρα που βρήκαν ένα δικό τους ''αριστερό'' ικανό, για να περάσουν τη λεηλασία των συντάξεων και το ξεπούλημα της χώρας...! 
Που θα βρουν τέτοιο ''κελεπούρι''!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί επί τέλους ο Τσίπρας και οι συν αυτώ.. Να ξάνάρθουν οι ¨δικοί μας" να δούμε άσπρη μέρα. Να ξαναδουλέψουν τα δικά μας παιδιά, τα δικά μας κι ας μην έχουν τα προσόντα, θα είναι όμως "δικά μας" και "κάπου" θα τα βολέψουμε. Να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας για να πάρει ανάστημα ο κάθε πρώην βολεμένος που τώρα (έμεινε::: χωρίς δουλειά. Δεν είναι η έκφραση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ο Τσίπρας. Αλλά, ακόμα κι΄εκείνο το "λίγο, το κάπως αριστερό" το βλέπουν οι Ευρωπαίοι και ¨βγάζουν σπυριά" γιατί και διότι, ακόμα και η λέξη ΑΡΙΣΤΕΡΑ έστω κι' αν είναι με μικρά γράμματα, (αριστερούτσικη) όταν την ακούν φρενάρουν τα Μνημόνια. Και δεν αναρωτηθήκαμε , αν έβγαιναν οι "ανιτμνημονιακοί Σαμαροβενιζελο και Μητσοτάκηδες" τι θα άλλαζε;; Θα μάς χάριζαν τουλάχιστον τους τόκους;;; Εμείς, οι Ελληναράδες που μάς ενοχλούν οι Πρόσφυγες, Θα χαρίζαμε στα κόμματα τα όσα χρωστούν;;
Να παραιτηθεί ο Τσίπρας για να ξανακαθ'ίσουν στο σβέρκο μας οι Σαμαροβενιζέλοι που φρόντισαν να παραγράψουν νομοθετικά τα δικά τους σφάλματα;; Το κομματικό συμφέρον 'εχει όριο, αλλά τα κομματόσκυλα" το αγνοούν αυτό το όριο. Και το αγνοούν γιατί βλέπουν μέχρι εκεί που φτάνει το συμφέρον τους.

Ανώνυμος είπε...

17 Απριλίου 2016 - 2:48 μ.μ. Άξιος ο μισθός σου