Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Παγχαλκιδικιώτικου Συλλόγου Αθηνών «ο Αριστοτέλης»

Ο Παγχαλκιδικιώτικος Σύλλογος Αθηνών «ο Αριστοτέλης» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του προσκυνηματικού οδηγού της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα: 11:00, στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο (Θερμοπυλών 11-13, Αθήνα)* 
Τον οδηγό συνέγραψε ο πατέρας Μαϊδώνης και εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου. Ο οδηγός περιλαμβάνει όλα τα εκκλησιαστικά προσκυνήματα που μπορεί κανείς να επισκεφθεί στον διοικητικό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης οδεύοντας προς το Άγιο Όρος.

Το βιβλίο εκτός από το συγγραφέα θα παρουσιάσουν ο φιλόλογος και εκδότης του περιοδικού Αρναία Δημήτριος Κύρου και ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού της εκκλησίας της Ελλάδας Βασίλης Σπυρόπουλος, ο οποίος θα έχει και τον συντονισμό της εκδήλωσης. 
Σε πολύ κοντινή απόσταση από το Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο υπάρχει ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου. Πριν την παρουσίαση του βιβλίου όσοι επιθυμούν μπορούν να εκκλησιαστούν στη συγκεκριμένη εκκλησία. 
Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Αττικής.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Σουλινάρης

*Το Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο βρίσκεται κοντά στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Πειραιώς. Πρόσβαση με το ηλεκτρικό στο σταθμό «Θησείο» ή με το μετρό στο σταθμό «Κεραμεικός» ή «Ομόνοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: