Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Ο ''ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ'' ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Ο Φώτης Κουβέλης, πάντα ''πρωτοπόρος'', φεύγοντας νωρίς από τον ΣΥΡΙΖΑ, το 2010, έφτασε στο σημείο να στηρίξει ακόμη και τη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, στο όνομα της παραμονής της χώρας στο Ευρώ! 
Από τότε, όμως, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και ο πρώτος διδάξας της ευρωλιγούρικης μνημονιακής Αριστεράς, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένοντας απλώς την πρόσκληση Τσίπρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής (3/4). 

Ο Κουβέλης επισημαίνει πως η Ευρωπαϊκή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο καλοκαίρι, δηλαδή όταν έφερε και ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, ήταν ο λόγος για τον οποίο έχουν εκλείψει οι λόγοι που τον είχαν οδηγήσει στην αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Είδε Μνημόνιο, ‘’ευρωπαϊκή’’ στροφή και μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης και ‘’έλαμψε’’ το πρόσωπο του! Φυσικά αν του προσφερθεί κανένα υπουργείο δεν θα πει όχι!
ΙΣΚΡΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχαιότητα οι ΄Ελληνες μεταξύ των άλλων αρετών θεωρούσαν αρετή και την αιδώ δηλαδή τη ντροπή, που αφορά πρώτα στον αυτοέλεγχο και στον αυτοσεβασμό αλλά και στον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο. Σήμερα οι πολιτικοί μας δυστυχώς έχουν χάσει και τη ντροπή και την αξιοπρέπεια.