Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Δήμος Αριστοτέλη για τα δημοσιεύματα απόρριψης πρότασης της Ε.Ο.Α.Β., για χορήγηση αιγίδας του Δήμου Αριστοτέλη, σε αθλητικές της εκδηλώσεις

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τη φημολογία γύρω από την απόρριψη, από πλευράς του Δήμου, της πρότασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, σχετικά με τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη και την παραχώρηση των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων Αρναίας και Ιερισσού και με μοναδικό στόχο την αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, ο Δήμος Αριστοτέλη ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τα παρακάτω:

Πράγματι, ο Δήμος Αριστοτέλη έγινε δέκτης πρότασης παραχώρησης της αιγίδας του στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β.) για την διοργάνωση των παρακάτω αθλητικών διοργανώσεων :
· 22-24/4/2016 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο Αρναίας
· 28-30/10/2016 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών και Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Ιερισσού.
Δείτε εδώ τη σχετική αίτηση της Ε.Ο.Α.Β.
Διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως ο Δήμος μας είναι και θα είναι πάντοτε θετικός στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, τόσο από τους τοπικούς αθλητικούς φορείς όσο και από Ομοσπονδίες και Αθλητικούς Συλλόγους πανελλήνιας εμβέλειας. Λόγω όμως, του κλίματος και της αντίθεσης που υπάρχει στον Δήμο μας, σχετικά με την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές από την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» και δεδομένου του γεγονότος, ότι η εν λόγω εταιρεία θα αποτελούσε χορηγό των συγκεκριμένων αθλητικών διοργανώσεων, (παρότι υπήρχε η δυνατότητα κάλυψης των εκδηλώσεων από το Δήμο και άλλους Φορείς), δεν ήταν δυνατόν ο Δήμος Αριστοτέλη να χορηγούσε την αιγίδα του και τους συγκεκριμένους χώρους για την τέλεση των πρωταθλημάτων. 

Είναι σαφές, λοιπόν, πως πρόκειται για μία ακόμη καλοστημένη μεθόδευση, με μοναδικό στόχο να βρεθεί ο Δήμος Αριστοτέλη στη δίνη μιας επιπλέον διαμάχης και να αποτελέσει το γεγονός αυτό, εμπόδιο στην τουριστική και αναπτυξιακή πορεία που θέλει ο Δήμος να προσδώσει στον τόπο, υποδεικνύοντας διέξοδο για τους δημότες του, από τα εκβιαστικά διλήμματα που κάποιοι θέτουν.

Είναι δεδομένη η θέληση της δημοτικής αρχής να καθίσταται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας, της προαγωγής του υγιούς ανταγωνισμού, καθώς και της ανάδειξης και διάδοσης της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, με την προϋπόθεση, όμως, πως καμία τέτοια δράση δεν υποκρύπτει σκοπιμότητες και πολιτικές, που συμβάλλουν αποκλειστικά και μόνο στη διόγκωση και διαιώνιση του υφιστάμενου προβλήματος και την άμβλυνση του κοινωνικού διχασμού.

Δείτε εδώ τη σχετική απάντηση του Δήμου Αριστοτέλη.


Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ. ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ
Ν.ΡΟΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι αν εισαι δημοτης Αριστοτελη και κατα της επενδησης εισαι χαμενος απο δυο μεριες γιατι ο δημαρχος και υπεγραψε τις αδειες αλλα και αρνηθηκε την εκδηλωση που οπως και να το κανουμε δεν θα εκανε καλο μονο στα χωρια που ειναι υπερ της επενδυσης και οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο τον εχει τυφλωσει ο εγωισμος του.
Δυστηχως ομως ο δημαρχος συμπεριφερεται οπως η κυβερνηση και κατα του εργου ειναι και δινει τις αδειες στην εταιρεια.
Αλλα δεν επιτρεπει και να γινει μια εκδηλωση που μονο καλο θα κανει στον δημο, και φυσικα καποιοι με το πολυ μυαλο το βλεπουν σαν μια κινηση αντιδρασης κατα τις επενδυσης.
Σας πληροφορω οτι η επενδυση και τον καλο της χαρακτηρα εδειξε αλλα και τον δημαρχο αφησε να εκτεθει με αυτη την κινηση,δεν βλεπεται οτι εισαστε πολυ προβλεψημοι.

Ανώνυμος είπε...

Και αφού θα ήταν η "Ελληνικός Χρυσός" ένας από τους χορηγούς των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ άρσης βαρών, ο Δήμαρχος δεν θα μπορούσε να...σηκώσει αυτό το βάρος. ΕΥΓΕ!!! Ευχόμεθα και εις ...ελαφρύτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.Άλλως'τε η πρόταση για αντικατάσταση του χορηγού από άλλους, που δεν έγινε δεκτή από τους διοργανωτές,δείχνει τις προθέσεις τους και την ταύτησή τους με τις επιδιώξεις της "Εταιρείας"

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχαιότητα οι ΄Ελληνες μεταξύ των άλλων αρετών θεωρούσαν αρετή και την αιδώ δηλαδή τη ντροπή. Σήμερα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας δυστυχώς έχουν χάσει και τη ντροπή και την αξιοπρέπεια, γιατι αλιώς δεν εξηγήται απο την μια να μην δέχονται χορηγό την Εταιρία και απο την άλλη να υπογράφουν και να εκδίδουν την οικοδομική άδεια στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΜΠΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΘΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ( υποστηρικτής της ελληνικός χρυσός), ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝ. ΧΡΥΣΟΣ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΝΑ. ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ. ΕΞΟΡΥΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ. ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΡΟΔΑ
ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ. ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ. << κυρίας >>

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΡΟΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ (ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ !
ΑΠΟ ΤΟ ΘΑ "ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ" (ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΩΝ ΡΟΔΩΝ ΑΠΟ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΟΙ ΑΜΙΣΘΕΣ (ΜΟΝΟ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ
Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ

ΑΠΟ ΙΕΡΙΣΣΟ

Ανώνυμος είπε...

Ρε σείς ο Δήμος δεν είναι μόνο Ιερισσός Ν Ρόδα και Ουρανούπολη!Ούτε μέλημα μας είναι μόνο ο χρυσός!Ξυπνάτε ρέέέ!Θα χάσουμε ΠΕΝΤΕ χρόνια τζάμπα!Μόνο τα έργα του Πάχτα τρέχουν.

Ανώνυμος είπε...

7:09 για εμάς ειναι πρώτα η σωτηρία του τόπου μας κ μετα τα υπόλοιπα.Πρωτα η υγεία μας κ ύστερα η τα λεφτά.Αυτο δεν καταλαβαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Διαβασε κανεις τις τελευταιες αποφασεις του ΣτΕ η ακλαυτες πηγαν; Αν λοιπον ηθελε ο οποιοσδηποτε να κανει τον ηρωα, γιατι δεν πηγε να διαμαρτυρηθει κεντρικα για τον νομο που δεν αλλαξε κλπ. Οταν μας φταιει το μουλαρι, καλο ειναι να μη βαραμε το σαμαρι.