Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πολυγύρου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πολυγύρου Αφοι Μαχαιρά Ο.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία του, 22 Απριλίου του 2016, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ελέγχου επιβατικών, δίκυκλων και κυρίως βαρέων οχημάτων όλης της Χαλκιδικής. (8ο χιλιόμετρο Πολυγύρου Γερακινής)
Εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών και στελεχωμένο από εξειδικευμένους τεχνικούς το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πολυγύρου διενεργεί όλων των ειδών τους ελέγχους στις τρεις γραμμές, για βαρέα, επιβατικά και ΜΟΤΟ, που διαθέτει.
Στο ΙΚΤΕΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ στοχεύουμε στην καλλιέργεια μιας ιδιαίτερης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας μέσω άμεσης, αξιόπιστης και υπεύθυνης εξυπηρέτησης. Παρέχουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών, αλλά και συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις.
Βρισκόμαστε σε μέρος εύκολα προσβάσιμο και διαθέτουμε άνετο και ευρύχωρο χώρο στάθμευσης. Στο χώρο αναμονής θα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που παρέχουμε καθώς θα περιμένετε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του οχήματος σας.
Όραμα μας, η παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές. Κύριο μέλημα μας πάντα η επίτευξη της οδικής ασφάλειας και η προστασία του περιβάλλοντος.
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-4.30
Σάββατο 8.30-2.30
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2371 110 132

Δεν υπάρχουν σχόλια: