Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΟΦΛΑΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ: ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ “ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ”

ΣΕ CHINATOWN ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου, πραγματοποιείται η επίσημη υπογραφή της σύμβασης για το ξεπούλημα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στην China Cosco Shipping Coproration παρουσία τους Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) ανακήρυξε στις 17 Φεβρουαρίου 2016 την μοναδική προσφορά της Cosco (Hong Kong) Group ως προτιμώμενο Επενδυτή για το 67% του ΟΛΠ.  
Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι που γνωρίζουν άριστα τα δεδομένα του λιμανιού του Πειραιά έκαναν λόγο ότι το ξεπούλημα σε ξένα συμφέροντα του μεγαλύτερου και άκρως στρατηγικού λιμανιού μιας χώρας δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο και συνιστά μέγα και πρωτοφανές σκάνδαλο, το οποίο έχει προφανέστατες πολιτικές αλλά και εμφανέστατες ποινικές διαστάσεις, οι οποίες θα αναδειχθούν σε όλες τις πτυχές τους το επόμενο διάστημα.  
Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι η αναμφίβολη μετατροπή του Πειραιά σε Chinatown, με όλες τις έκνομες συνέπειες που συνοδεύουν και ελέγχουν τις παροικιακές Κινεζουπόλεις ανά τον κόσμο, θα δώσει άλληαπεχθή όψη στο ιστορικό επίνειο του Λεκανοπεδίου.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
"Μαύρη Παρασκευή και αποφράδα μέρα η σημερινή για την Ελλάδα, με την άθλια κυβέρνηση ενός παραδομένου πρωθυπουργού να εκχωρεί το πανάρχαιο στρατηγικό λιμάνι της χώρας σε ξένα αδηφάγα συμφέροντα.
Αποτελεί τραγωδία για την Ελλάδα, ότι έχει ένα πρωθυπουργό ο οποίος, ξοφλώντας γραμμάτια,ξεπουλά με προκατασκευασμένες διαδικασίες και φωτογραφικές συμφωνίες παρασκηνίου, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά, και μάλιστα έναντι πινακίου φακής.
Η υπογραφή Τσίπρα στην εκχώρηση σε ξένα συμφέροντα του λιμανιού του Πειραιά, αποτελεί μέγα σκάνδαλο, του οποίου θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια σε όλο το μεγαλείο τους και σε όλες τις εκφάνσεις τους οι πραγματικές διαστάσεις του.
Δεν υπάρχει προηγούμενο χώρας, ακόμα και της χειρότερης αποικίας, που να έχει πουλήσει το μεγαλύτερο λιμάνι της, σε ξένα κρατικά συμφέροντα. Αυτή η αποικία, διότι αποικία έχει καταντήσει η χώρα μας, είναι απόρροια μνημονιακών υποδουλωμένων κυβερνήσεων.
Ας μην έχουν αυταπάτες όσοι μεθοδεύουν σκάνδαλα τέτοιου μεγέθους και τέτοιας υποθήκευσης της χώρας, ότι θα γλιτώνουν πάντα από τις ποινικές ευθύνες τους.
Είναι βέβαιο ότι αν ολοκληρωθεί η χαριστική μεταβίβαση του λιμανιού του Πειραιά, θα έρθει γρήγορα η ώρα που αρκετοί θα καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου".
ΙΣΚΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: