Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Ελληνικός Χρυσός: Αταλάντευτη προσήλωση στη συνέχιση και την ολοκλήρωση της επένδυσης στη Χαλκιδική.

Απάντηση σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το έργο της Ολυμπιάδας
Το γραφείο τύπου της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων δηλώνει τα εξής:
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» εκφράζει την ικανοποίησή της για την  ολοκλήρωση της έκδοσης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας των αδειών ρουτίνας που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα για το έργο της Ολυμπιάδας. 
Σύμφωνα με τις δημόσιες δεσμεύσεις  τηςεταιρείας μας, το έργο μπορεί πλέον να συνεχιστεί κανονικά, έτσι ώστε από το πρώτο τρίμηνο του 2017, το μετάλλευμα (385.000 τόνων περίπου ετησίως) που θα παράγεται από το συγκεκριμένο μεταλλείο να κατεργάζεται στο ανακατασκευασμένο εργοστάσιο της Ολυμπιάδας. 
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» διαβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την αταλάντευτη προσήλωσή της στη συνέχιση και την ολοκλήρωση της επένδυσης στη Χαλκιδική.  

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν τέλει, σε ένα τόσο αβέβαιο εργασιακό παρόν και ακόμη περισσότερο αβέβαιο μέλλον, θα πρέπει να κάνουμε λόγο για ‘ατυχείς’ οικονομικοκοινωνικές συνθήκες-συγκυρίες ή μάλλον για τονωτική ανάδειξη του δικαιώματος του ανθρώπου στην εργασία. (άρθρο 22, παράγραφος 1 του Συντάγματος). Φθάσαμε στο να θεωρούμε επιτυχία το αυτονόητο γεγονός έκδοσης των διαδοχικών αδειών ρουτίνας, που σε οποιαδήποτε άλλη, μη συριζική πολιτεία, θα είχε ολοκληρωθεί σε χρόνο dt. Ο κύκλος εργασιών της αδειοδοτηθείσης πλέον επένδυσης προσδίδει μια τεράστια δυναμική στην περιοχή και παράλληλα τονώνει το ηθικό των ταλαιπωρημένων συμπολιτών μας. Απ’ότι φαίνεται η φράση του Τρ.Αλεξιάδη «τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα...» στην Χαλκιδική δεν πρόκειται να βρει πεδίο εφαρμογής, όσο και να συσκέπτονται ρεβανσιστικά ενεργώντας η τοπική Ν.Ε. του σύριζα παρέα με τον δήμαρχο Αριστοτέλη.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

ΠΆΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΈΔΩΣΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΜΈΝΗ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΙΓΓΚΛΕΖΗ

Ανώνυμος είπε...

υπουργε τα θερμα μας συγχαρητηρια,τους στειλατε αδιαβαστα τα συριζολαμογια,
η εταιρεια θα δινει ψωμι σε χιλιους και πλεον κατοικους και θα αναπτυξει το θανατο σε χιλιαδες αφηνοντας στην επιφανεια κατεστραμενη γη και τα νερα γεματα τοξικα.Αυτη η πολιτική λέγεται διαφορετικα αλλα θα σας τα πουμε απο κοντα οταν θα ελθετε για την κοπη της κορεδελας.Νοιωθω αηδεια και απογοήτευση.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΕΎΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εκεί κάτω θα μας τρελάνετε όλους.Έχετε ξεχάσει ότι τόσα χρόνια αγωνίζεστε να μην γίνει η εξόρυξη στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ενώ αποδέχεστε τις υπόλοιπες υφιστάμενες μεταλ. δραστηριότητες.Η άδεια που δόθηκε ήταν για το έργο της Ολυμπιάδας και το εκεί κοίτασμα που ουδεμία σχέση έχει με τις σκουριες. Φρεσκάρετε λίγο για το τι ακριβώς αντιδράτε και κόψτε τις ίδιες κουραστικές ανοησίες στα σχόλιά σας για κολοτούμπες και τέτοια. Οι Σκουριές ειναι ΚΛΕΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήσεις κρίσεως.Γιατί αντιδρούν οι αντιδρώντες;Αυτοί δεν ήταν που στήριζαν τις υπάρχουσες μεταλλευτικές δραστηριότητες ψηφίζοντας ανάλογα;Άλλαξε κάτι; Ή μήπως και τότε και τώρα, αγρόν ηγόραζον και αγρόν εξακολουθούν να αγοράζουν;

Ανώνυμος είπε...

να το πάνε μόνο με Στρατώνι και Ολυμπιάδα για πολλά χρόνια αποκλειέται.Θα συντηρούνται με αυτά τα δυο για ενα διαστημα και θα περιμένουν να πέσει η κυβέρνηση μπαs και τουs κάτσει το θέμα των Σκουριών ..εαν δεν τουs κάτσει φευγα...

Ανώνυμος είπε...

4 44 ?? μαθε οτι το κοιτασμα τησ ολυμπιαδας ειναι σχεδον ισαξιο με των σκουριων.....οποτε βραστα!!!....οσο για την τελευταια σου προταση.... και αν τους κατσει??? φευγα ΕΣΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

12.56 π.μ. για δεs ο προεδροs σαs,τι είπε..