Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ο επίτιμος διδάκτορας Πολιτικής Οικονομίας...


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν υπάρχει επιτέλους ένας σοβαρός στο επιτελείο του Μαξίμου και του Υπουργείου Εξωτερικών: Ο Πρωθυπουργός μας είναι αυτός που είναι, αλλά κάποιοι πρέπει να τον συμβουλεύουν σωστά. Τέτοιο δούλεμα δεν έγινε σε κανέναν ηγέτη. Διδάκτορας σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ Πανεπιστήμιο και μάλιστα οικονομίας χωρίς να έχει ιδέα μόνο ανέκδοτο ακούγεται. ΑΑΑ ίσως πήρε διδακτορικό στο πως κλείνουν οι Τράπεζες και πως φεύγουν και οι τελευταίες επενδύσεις από την Ελλάδα.

Εμπρός νέοι της Ελλάδος κάντε καταλήψεις, διαδηλώσεις, τραμπουκισμούς, μη διαβάζετε και θα σας κάνουν οι τούρκοι διδάκτορες!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο ανέκδοτο!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέτοιο δούλεμα που έφαγε από τους τουρκαλάδες δεν ξανάγινε .
Να τον χαιρόμαστε τον γίγαντα .

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο διδακτορικό θα του το δώσουν οι βούλγαροι ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την μεταφορά των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία. Εμείς εδω θα έχουμε Τασίες, Φίληδες, Καρανίκες και το κακό συναπάντημα.

Στο κάτω κάτω τα διδακτορικά τα παίρνει χωρίς κόπο όπως πήρε και το πτυχίο του. ΝΤΡΟΠΗ μας να έχουμε αυτούς τους εκπροσώπους δεν το αξίζουμε και ιδιαίτερα οι νέοι μας που αγωνίζονται και δεν είναι μπαχαλακιδες σαν τους συριζαίους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ

Δυστυχώς, είναι πασίδηλο πλέον ότι οι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνούν στερούνται στοιχειώδους λογικής και αξιοπρέπειας και καθημερινώς ευτελίζονται και μαζί με τους εαυτούς των ευτελίζουν και τη χώρα.
Ας προσέχαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Η σύγκριση πρέπει να ειναι σχετική και οχι απόλυτη.
Λέτε για τον Τσίπρα, που εγώ αρχισα να τον συμπαθώ διότι μαθαίνει γρήγορα και ελάχιστα ασχολειτε με τους επικριτές του.
Ταυτόχρονα όμως τον συνκρίνω, με πιθανούς όμοιους του,
τον Γ.Α. Παπανδρέου, τον Καραμανλή τον Μητσοτάκη,
ποιόν θα θέλατε;

Ανώνυμος είπε...

11.17 Το παιδί, αφού όταν ήταν μαθητής και φοιτητής ήταν στα κάγκελα και στα στέκια των αναχικών στα εξάρχεια, μαθαίνει αλλά στου ελληνικού λαού το κεφάλι και του κλείνει τις τράπεζες, χάνει η χώρα κάθε ίχνος αξιοπιοπιστίας στο εξωτερικό, διώχνει τις επιχειρήσεις και τα καλύτερα μυαλά για να μπορεί ο ίδιος να ξεχωρίζει με τη σαβούρα που έχει γύρω του και το πιο σημαντικό αλλοιώνει τη σύνθεση του πληθυσμού με του μετανάστες και πρόσφυγες που τους οδήγησε με την καρα τασία στη χώρα μας. Άξιος δικτατορικού όχι διδακτορικού είναι ο μικρός αλέξης. Αλήθεια συριζόπουλα μέχρι πέρυσι τον Ιανουάριο είχαμε ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα σήμερα με κυβέρνηση τσίρυζα ξεχάστηκε εντελώς ενώ όλα βαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Τελικά με την κατάντια του 2015-16 δεν ήμασταν με καμια κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση. Να τον χαίρεστε όσοι ακόμη τον ψηφίζετε.