Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Τρύφων Τογανίδης: "Το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών δεν θα χρησιμοποιηθεί για στέγαση προσφύγων / μεταναστών."

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών θα χρησιμοποιηθεί για στέγαση προσφύγων / μεταναστών. Πολλοί γονείς επικοινώνησαν μαζί μου και ζήτησαν να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο θέμα και τις προθέσεις του Δήμου.
Θα ήθελα, λοιπόν,  να ενημερώσω τους γονείς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δόθηκαν επανειλημμένα διαβεβαιώσεις από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών δεν θα χρησιμοποιηθεί για στέγαση προσφύγων / μεταναστών.
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω, και να προειδοποιήσω,  όλους τους υπεύθυνους φορείς ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες ώστε να αποτρέψουμε κάθε τέτοια ενέργεια.Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί, δεν θα ανεχθούμε από κανέναν να μας κάνει αμφισβητήσει την ευαισθησία μας απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και θα σταθούμε απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να διαστρεβλώσει τα λόγια μας για κομματικό, συντεχνιακό ή άλλο όφελος.

Το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι αρωγός της κοινωνίας και των φορέων κάθε φορά που υπήρξε ανάγκη και υπήρξε πρωτοπόρο στη Χαλκιδική σε αυτόν τον τομέα.

Δεν θα ανεχτούμε όμως, το κλείσιμο του σπιτιού μας, και μοναδικού αδειοδοτημένου κλειστού στην Χαλκιδική, ενώ έχουν ήδη προταθεί άλλες, καλύτερες και πιο μακροχρόνια βιώσιμες λύσεις για το ίδιο θέμα.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι και αυτή τη φορά να βοηθήσουμε κάθε συνάνθρωπο που μας που έχει ανάγκη κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλά, παίζοντας Μπάσκετ.

Μετά τιμής,
Ο πρόεδρος του τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ
Τρύφων Τογανίδης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σημαίνει κοινωνική ευαισθησία. Αγαπάμε και νοιαζόμαστε τους πρόσφυγες αρκεί να μην έρθουν στην πόλη μας...

Ανώνυμος είπε...

Σύριζα ψηφίσατε σκάστε και μη μιλάτε. Εδώ ο Αρχιεπίσκοπος για να μην προκαλέσει πήγε στους πρόσφυγες χωρίς σταυρό. Κατάντια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το χωριο των προσφυγων δεν δεχεται προσφυγεσ. σιγα μην χαλαση το επιπλο. γεροι να ειμαστε να φτιαξουμε και αλλα. ησυχια να εχουμε.

Ανώνυμος είπε...

συντροφε 15 Μαρτίου 2016 - 9:55 μ.μ. οταν ειρθαν οι ελληνες προσφυγες δεν επεβαλαν στους ντοπιους να ξυπνανε τα χαραματα απο κανεναν χοτζα ιμαμη,γιατι ηταν χριστιανοι. αν υποδεχτουμε μουσουλμανους στον τοπο μας ειναι θεμα χρονου να το ζησουμε και αυτο.και δεν υπαρχει λογος να προσθεσουμε ακομα ενα μεγαλο προβλημα στη ζωη μας και στο εθνος μακροπροθεσμα,