Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Ο εθνικισμός είναι ο φερετζές του βλάκα.

Πάνο αγόρι μου, δε διαφωνώ, ότι πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός. Μάλιστα πρέπει να παραιτηθείτε όλοι, πρωθυπουργός - υπουργοί κι αν είχατε ίχνος φιλότιμου, να κάνατε χαρακίρι. Αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους από αυτούς που λες. Επειδή ψηφίσατε μνημόνιο, τη συνέχιση δηλαδή της λεηλασίας μας, της υποδούλωσής μας σε απάνθρωπους τοκογλύφους, όταν μάλιστα παρουσιαζόσασταν ως δήθεν αντίθετοι.
Θες την παραίτηση υπουργού επειδή είπε τη FYROM, Μακεδονία.

Καλά με τη ΝΔ δε θα ασχοληθώ, θα παραπέμψω στον μπαμπά του αρχηγού που είχε πει σε "10 χρόνια το θέμα θα το έχουμε ξεχάσει" ενώ το πρόβλημα το δημιούργησαν οι λανθασμένες κινήσεις του τη δεκαετία του 1990 για μικροκομματικούς λόγους. Όλα τα χε η Μαριόρη ο εθνικισμός της λείπει, καθώς ο εθνικισμός είναι ο φερετζές του βλάκα.

Πάνο μου. FYROM σημαίνει former Yugoslav Republic of Macedonia (πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας). Και τώρα λίγη γραμματική για παιδάκια του Δημοτικού. Δώσε προσοχή κι ίσως καταλάβεις. Το "πρώην" αναφέρεται στις λέξεις Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία, όχι στη λέξη Μακεδονία. Πρώην Γιουγκοσλαβία. Να στο πω πιο απλά. Αν σου πω, "Αυτή είναι η πρώην γυναίκα μου", σημαίνει πως κάποτε ήμασταν παστρεμένοι με την κυρία, αλλά τώρα χωρίσαμε. Δεν σημαίνει ότι άλλαξε φύλλο, έγινε άνδρας. "Μακεδονία" λοιπόν τη λέτε κι εσείς με την ανάλογη σάλτσα που βάζετε για να το χωνέψουν καλύτερα, όσοι σας ακούν. Αλλιώς θα το λέγατε "Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της ΠΡΩΗΝ Μακεδονίας".

Αλλά επειδή είμαι σίγουρος πως θα επιμείνετε, σας λέω και τούτο: Ζητάτε παραίτηση του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ. Καλά δεν επιμένω, μας συμφέρει να πέσετε πιο γρήγορα. Το ΝΑΤΟ όμως και η ΕΕ λέει τα Σκόπια (βλέπετε χρησιμοποιώ τη δική σας ορολογία) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δεν θα μπω στο κόπο να ανακαινίσω πάλι το θέμα, έχουμε πει τόσα στην Αριστερά, οι απόψεις μας είναι γνωστές... Αλλά! Αν κόπτεστε τόσο για το όνομα, φύγετε και από το ΝΑΤΟ και από την ΕΕ. Ή είστε "εθνικιστές αλά καρτ" σαν τους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ;
Δεν κόβετε λοιπόν τις μαλακίες λέω 'γω να δούμε τι θα γίνει με τα σοβαρά; Άντε μπράβο... 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος επιβεβαίωνει για άλλη μια φορά πως ο εθνικισμός είναι ο φερετζές του βλάκα.
Οταν ο Πάνος Καμμένος έλεγε τα Σκόπια «Μακεδονία»;
Και τελικά τί ρόλο παίζει ο Καμμένος;
Ουτε σαν χατζηπατριώτης πειθει, ούτε η προσωπική του πολιτική διαδρομή δείχνει τίποτα σοβαρό.
Ποιοι κρύβονται απο πίσω του θέλει ψάξιμο πάντως,
ουτε πατριώτης ουτε χριστιανός ειναι και κακώς ακόμα τα κυκλώματα των σκαοταδιστών τον ψηφίζουν.
Ο άνθρωπος ειναι φούσκα γεμάτη αέρα.
HOT AIR,
που λένε στο Αμέρικα

Ανώνυμος είπε...

Αφελείς ήταν όσοι ψήφισαν τον σύρφετο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τον Ιανουάριο του 2015 αλλά βλάκες όσοι τους ξαναψήφισαν. Τέτοια κατάντια κράτους δεν νομίζω, τουλάχιστον στην Ευρώπη, να έχει υπάρξει ποτέ. Μας έκαναν κανονικά τρίτο κόσμο και με την σφραγίδα της Αντζελίνας Τζολί.

Ανώνυμος είπε...

καθος και ο αριστερισμος ειναι ο φερετζες του προδοτη.