Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Τάσος Κανταράς: Η κυβέρνηση δεν έχει ίχνος κοινωνικής νομιμοποίησης (βίντεο)

- Ο αγώνας αγροτών-κτηνοτρόφων-ελεύθερων επαγγελματιών είναι «καταδικασμένος» να συνεχιστεί και να δικαιωθεί

Αυτά δήλωσε στο περιθώριο της Συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας Χαλκιδικής την Κυριακή 28 Φεβ 2016 ο Τάσος Κανταράς, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Στη συνεδρίασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής της ΛΑΕ ασχολήθηκε με τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής και ειδικότερα:
- Τις κινητοποιήσεις των αγροτών, κτηνοτρόφων και ελεύθερων επαγγελματιών του νομού
- Τις δραματικές εξελίξεις στον Δήμο Αριστοτέλη σχετικά με την αδειοδότηση της Ελντοράντο
- Την οργανωτική παρουσία της Λαϊκής Ενότητας στη Χαλκιδική, εν όψει μάλιστα της 1ης - Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου.
Πλήρη τη δήλωση του Τάσου Κανταρά (από το halkidikivoice.gr)  μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα. Αν έπεφτε Ο Τσίπρας, οι Ευρωπαίοι πιστωτές μας θα μάς χάριζαν τα οφειλόμενα; Απλό το ερώτημα και απαντήστε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί δεν θα μας τα χαριζαν με τιποτα. Εμεις δεν πρεπει να τα πληρωσουμε φίλε. Αλλα αυτο θέλει πραγματα που λείπουν και τετοια ο Καρανίκας δεν διαθετει!

Ανώνυμος είπε...

κι αφού δεν πρεπει να τα πληρώσουμε,τοτε γιατι τα παίρνουμε ; και τα εσπα και τις επιδοτήσεις κλπ κλπ; και δεν λέμε πώς δεν τα θέμε ευθύς εξαρχής; πάντως δεν υπάρχει περίπτωση στον αιώνα να γίνουμε ποτέ κράτος,δεν παίζει με τίποτα και λέτε ότι θέλετε και κάντε ότι νομίζετε.με ότι ιδεολογία κι αν συντάσεστε,αριστερή η δεξιά΄,δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογιες ικανες,και το αριστερό παραμύθι κατερευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα,κι ας μου πεί καποιος τον να μην ψηφίζω πώς αποτελεί ψήφο στο σύστημα..Για μενα είναι πολιτική στάση και αποχή από προδιαγεγραμένες πορείες.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος τα διαθέτει τα πράγματα ; Εσύ, ή εγώ;; Για σκέψου λίγο . . .

Ανώνυμος είπε...

Από την απαντησή σου νόημα δε βγαίνει. Είσαι με όλους;; Και ποιος Καρανίκας των άλλων "διαθέτει;;" Εσύ, αυτόν τον συγκεκριμένο Καρανίκα τον ξέρεις; Συμμαθητής σου ήραν ή συγχωριανός;;;